اون موزیک جاستین بیبر بوده ب اسمBabyThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون موزیک جاستین بیبر بوده ب اسمBabyThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم چون دنيايي داشتم با cod4 الان كه remaster cod4 داره باش مياد ميخوام preorder اش كنم ولي با توجه به پول دوستي infinity احتمال ميدم cod4 رو جدا هم عرضه كنن، پس شايد وايسم.الان ٩٠ درصد پلير ها به خاطر cod4 اش خريدن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Vallhalla
WardeN (09-24-2016)
3200000DislikeThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
https://www.youtube.com/watch?v=EeF3UTkCoxY
هیچ حرفی هم بدون منبع نمیگم
آهنگ جاستین 6 میلیون دیس لایک داره در صورتی که این بازی فقط 3 میلیون گرفتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
درسته؛اشتباه کردم اولین دیسلایک نیست ولی جز بیشتریناست.
با لژیون تا 468Duelرفتم
ولی باختیم
ویرایش توسط BOOM : 09-23-2016 در ساعت 10:53 AM
با رتبه ٢٢٠٠ هيچ جا روزانه نيوردم الان بايد برم عين سگ برا سال ديگه بخونم! مسخرس روزانه كه هيچي پرديس اصفهانم نيوردم اين كه ميگمو سال پيش تا ٣٢٠٠ اورده بودن
يعني عملا كشك هي سهميه كم كنند دكترامون بيكارن ٥٠٠ هزار نفر دارطلب تجربي مشكل از كجاست؟؟ بايد از اين كشور خراب شده فرار كرد حالا وايسين سال ديگه ميپكونم يه دانشگاه خوب ميارم بعدم برا ادامه تحصيل ميرم از اينجا
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
من داداشم داره میره آمریکا , کلا afk بود و درس نخوند آورد 10000 الان دامپزشکی آزاد قبول شده چطوری با 2200 قبول نشدی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
UnHoLy666 (09-23-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©