فک کنم 4 5 سال پیش یکی از اقواممون رتبه 12 هزار بین المللی دندون پزشکی آزاد قبول شده بود !(چطوریه مگه؟!)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فک کنم 4 5 سال پیش یکی از اقواممون رتبه 12 هزار بین المللی دندون پزشکی آزاد قبول شده بود !(چطوریه مگه؟!)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چن سال دگ انسانی فوران میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا 2500 بین الملل قبوله همین امسال.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (10-03-2016),♀♠♥ßKß♥♠♀ (09-24-2016)
پیوستن میلاداستورووم عزیز را به دیگر کاربران دوتاباز تبریک میگوئیم .
یه سوال چرا کسی کونکا تو پاب و حتی رنک پلی نمیده؟
torrent داره که استان AOE و انصافا اگه بخواین گنک کنین راحت میتونین استانو بزنین
2 که Free و راحت لن رو باهاش میشه برد
X markهم که به نظر من OP ترین و اذیت کننده ترین اسپله هم باهاش میتونن chanelling رو خراب کرد هم دشمنو وادار به استفاده بی موقع از BKB کرد.هم میشه بایه بوت تراول بگیری و تو لن بمونی و فقط 2 ثانیه تو بیس باشی و راحت برگردی لن
Ghost Ship هم که 50% Reduction میده(ولی در عوض بقیه دمیجو بعد 8 ثانیه میخوری ولی غیر کشنده)هم speed میره بالا استانم میکنه (3 تا کارو انجام میده ولی مانا و کولدان کمی داره)
خوبی کونکا اینه که تا اواخر بازی تمام اسپلاش بدرد میخوره.والا اگه هیرو گنکر میخواین با کونکا برین مید و بعد لول 6 ماشین گنکتون رو روشن کنید.
A_W_Z_2 (09-24-2016)
رنک بالا دیدم زیاد پیک میشه توی استریم ها. خیلی هیروی خوبیه مخصوصا X و RUMe ghost ship.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همين ديگه!
تهش اونجاست! خود بين الملل كلي هزينه داره بعد تازه برم يه شهر ديگه هم بخونم
سال پيش خيلي بيشتر بود
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
نمی خوای بیخیال رنک شی ؟ اخرش برا 2 تا خر روس یه چیزت میشه ( خدا نکرده )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
......
حرف کونکا شد بعضی ها جدیدا دیدن بازی منو با این هیرو رو ، یه بازی کردیم رنک 5k بودن اما چون پارتی بودن با من افتاده بودن و مثل همیشه تیم من 4 تاش پارتی و یک به یک خوش زبون تر و کند مغز . کل تیم ما رفتن feed انگار abuse دست جمعی رفتیم لول . بعد امار من اینقدر جذاب بود که دشمن اینو بهم گفت !? are you attecker
یه سبک هستش اگر یارت یار باشه کل بازی ها رو میبری البته خیلی مهمه بتونی ترکیب skill 1 +ulti و یا skill 3+skill 1 +ulti رو خوب بزنی
والا من که کم کم ارم بیخیال دوتا 2 میشم شاید اگه فرجی شد مانکی کینگ اومد بع آغوش دوتا 2 برگردم ولی از من به شما نصیحت خیلی RAnk نرید . برید مود های فان مثل Ability درفت پلی بدید یا Less Played تا بازیتون با بقیه هیرو ها خوب شه ( گرچه توی Less Played نووب خیلی زیاده )
https://fgcfaridgamecenter.com/leagu...DOTA2?newsid=2
مسابقات دوتا2
تیم بستید خاستید برید
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©