This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این اکانت اصلیم امارشو 4 ساله با این بازی می کنم رمپیج = 1
این اکانت اصلیم امارشو 4 ساله با این بازی می کنم رمپیج = 1
باو منم يه رميپيج دارم مهم نيست بعضيا كلا دست به رمپيجشون خوبه من خودم تاحالا ٢٠ دفه الترا گرفتم آخري يا پيدا نشده يا دير پيدا شده يا كشته منو يا ks كردن رفته
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
شما برو امار همه اکانتاتو با هم جمع بزن اگه 2 برابر من نشد
♀♠♥ßKß♥♠♀ (09-26-2016)
وضعیت اقتصادی بد
اجتماعی فرهنگی داغون
آزادی صفر
یارو نوب بازی درمیارد فید میده بعد میگه من ایرانیم <I AM IRAN> انصافا اندازه شامپانزه هم شعور نداره
نشده یک روز از زندگی من بگذره و از این کشور و این مردم بیشتر از دیروز بدم نیاد ، البته بجز بچه های فروم
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
وای به حال مملکتی که نماینده هاش توی مجازی یک مشت بچه های زیر ۱۸ سال هستن
البته ناگفته نماند به اصطلاح بزرگتر هاش هم ۲ سال پیش تو top watch ایرانی بودنشون رو مسخره میکردن
ATER (09-26-2016)
مگه چی شده ؟میشه توضیح بدی؟بحث درباره چیه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بحث سر فرهنگ غنی مردمون در فضای مجازی هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Royal_Crystal (09-26-2016)
روند افزایش کامند ها خوبه
داداش من تو بازی همیشه دعا میکنم که خدا ایرانی و روسی یار ما نکنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
روند كامند ها عاليه ولي هنوز تو كتم نميره چطور بعضيا: ١-انقد خوب رمپيج ميگيرن ٢-انقد خوب كامند ميشنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
فک کنم بات بازی کرده باشم رنکت چنده ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©