...............
...............
ویرایش توسط Mamad Warlord : 09-26-2016 در ساعت 09:58 PM
من رنک نمیرم داداش بات چیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نیت کن بعد برو بازی کنروند كامند ها عاليه ولي هنوز تو كتم نميره چطور بعضيا: ١-انقد خوب رمپيج ميگيرن ٢-انقد خوب كامند ميشن
خب عزیزم درست بازی کنی هم کاند میکنند هم رمپیج میگیری
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
بات كه يعني باهاتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعدشم حيف شد شما دوقلو نشدي كه ما از اون قلتم استفاده كنيم
منظورم از رمپيج رمپيج خيلي زياده اينا كه ٥٠-٦٠ تا ميگيرن در سطح ماهم هستند
كامندهم همين طور ٢٠٠-٣٠٠ تا كامند داره
بيشتر به يارات مربوط ميشه. كه چقدر مرام دارند!!!
رمپيج هم البته تا حدودي شانس ميخواد يه سري هيرو ها هم كلا برا رمپيج گرفتن بهترن صرفا نميشه گفت خوب بازي كني رمپيج ميگي حرف درستي نيست
ویرایش توسط samdeloges : 09-26-2016 در ساعت 09:55 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
AbuseThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به راحتي با Abuse رمپيج بگير، ولي چه ارزشي داره؟!؟
Sent from Vallhalla
من تو cs اگه ترک های ترکیه یارم باشه اهمیت نمیدم بزنه یا نه همونجا abandon میکنم
ببخشيد من نوبما ميشه يه توضيح بديد كه چي هست؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
10 نفر توی یک Lobby جمع میشن.Lobby رو Shuffle میکنن تا 2 طرف Balance بشه.یکی از هر دو طرف اعضای Lobby رو Invite میکنن به Party.لیدر های 2 Party همزمان با هم توی یه سرور خاص و یک مود خاص Find match میکنن.اگر که با هم Find کنند ، Accept میکنن و میرن توی بازی.یک طرف Feed میده و طرف دیگه Chalenge هاشون رو میرن.این کار بیشتر برای Compendium ها استفاده میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اخ اخ. نگو که دلم خونه.امروز توی Cs یه پارتی 4 نفری ترکیه بم افتاده بود.من خودم frag اول بودم ، سر اینکه نرفتم بمب رو خنثی کنم و تفنگ Save کردم ، کیکم کردن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط UnHoLy666 : 09-27-2016 در ساعت 01:11 AM
samdeloges (09-27-2016)
از sumail پرسیده بودن چقدر بازی میکنی ،گفت میانگین 300 ساعت در ماه
Alx (09-27-2016),FCB (09-27-2016),Mohammad_ai69 (09-27-2016),samdeloges (09-27-2016)
یک سری اتفاق داره در نت سراری میفته شاید نشانه خوبی باشه ! بیشتر لینک های داخلی کار نمیکنن حتی لینک هایی که وجود خارجی ندارن اگر مثلا کلمه یاهو داخلش باشه مستقیم به سرور خارجی یعنی yahoo.com انتقال داده میشه ایم متونه یکی از نشانه های کار بر روی سرورسنتر خاورمیانه باشه ! و من که پیگیر این مشکل شدم این ج رو به من دادن
Viper (09-27-2016)
* * * * this life
بعده اینکه تروجان افتاد رو سیستم الان بعد از یک هفته همه ی اکانت هام VAC BAN شده !
bye dota
(شاید گاهی به سایت سر بزنم دیگه )
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©