سر بزن چون دوستي ميمونه بازي كه ميادو ميرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سر بزن چون دوستي ميمونه بازي كه ميادو ميرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Slayer (09-27-2016)
بازیم با اینوکر خیلی بهتر شده
گفته بود 322 ساعت دقیق :d توی مجلهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Fery (09-27-2016)
UnbBroken(Mid) - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats چه حالی داد عجب بوستی شد
[http://forum.dotabaz.com/uploaded/4129_01474978589.pngThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببخشید به جای ویرایش نقل قول زدم لطفا ادغام کنید
ویرایش توسط dark druid : 09-27-2016 در ساعت 03:49 PM
شما هم میری reddit ؟ نمیدونم چرا ولی در کل از Reddit بدم میاد احساس میکنم بیشتر کاربرای اونجا پاچه خوار valve هستن.ولی در کل تشکر تصحیح کردی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Fery : 09-27-2016 در ساعت 04:04 PM
A_W_Z_2 (09-27-2016)
از بازی دوم به بعد بوست میشه و اگه میخوای بری vhs باید چند تا بازی پشت سر هم xpm>700 باشه gpm هم همینطور .یعنی به عبارتی باید 5به 1 همرو بزنی.برو یه بار دیگه اکانت بساز لجیون پیک بده راحت با فارم و کیل گرفتن 800 gpm و xpm میگیری من اینکارو کردم جواب داده ولی اگه چند تا بازی دوباره خراب کنی به ns بر میگردی .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این یه اکانت دیگه نی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همونه بعد از 40 دیقه نورمال شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فک نمیکردم این اکم بوست بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
علاقه ای به لجیون ندارم فقط دارم اینوکر پلی میدم تو این اک
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©