چگونه ممکنه ،شانست فکر کنم تو زندگی از 1% پایین ترهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چگونه ممکنه ،شانست فکر کنم تو زندگی از 1% پایین ترهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میشه قبلا تجربه داشتم چیزی خاصی نیست ولی همون وری های اسکیلی که شد نشون داد سیستم سطح منو تا سطح وری های بالا آوردهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Fery (09-27-2016)
دیگه انصافا بازی داره حوصله سربر میشه این آپدیت جدید کی میاد!!!؟؟؟
تازه od اومده روی کارThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
انصافا نشد یک بار 2 نفر با هم تو پارتی باشن (اختلاف MMR بالا باشه) نرینن به بازی
اه خاک تو سر Valve که گزینه Only solo Players رو برداشته حالا باید با هر **** یه با یه **** تر از خودش میاد پارتی هم تیمی بشم
بد تر از Matching دوتا توی کل بازی های آنلاینی که توی کل زندگیم انجام دادم نیست یعنی CS توش ترک و روس بی افته باز بازی بالانس تر از مچ های دوتا2 هست.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
آقا مریضی اعصاب میگیری حرص نخورThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر روز بد تر از دیروزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه کار هم پیدا نمیشه حداقل کم تر فکرم درگیر دوتا باشه
یا رو میگه 15 ساعت کار کردن 800 تومن ، یکی دیگه میگه 12 ساعت 700 تومن.
تهران مهد انسان های ************** .
بی انصاف تر از ایرانی توی دنیا نیست
---
پ.ن
شاید بی انصافا تر از ایرانی ها کره شمالی ها باشن ، نمیدونم دو به شکم
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
اشکال نداره برو هم میره جزو سابقت هم یه بادی به کلت میخوره هم یه در آمدی داری برای اوضاع روانی و روحی خیلی خوبه البته ساعت کار زیر 10 ساعت مثلاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان دستت از چی خورده ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی حالت از من که vac ban شدم بدتره ؟
1% هم واسه من مهم نیست که vac ban شدم ! حالا یار نوب بیوفته مگه خیلی عذابه ؟
آدم بیکار باشه بهتره تا بیگاری بکشه . به نظرم کاری که زیر 1.5 حقوق داشته باشه نرو. الکی خودتو اذیت می کنی . البته کارگران مملکت جایگاه ویژه ای دارن . دستشونو از همینجا میبوسم
"I'm the beast of bedtime tales."
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©