Привет всем
Привет всем
Amin_AssAssin (10-21-2016)
mafia 3 رو بازی کردید؟ ولی خداییش 2 بهتر بود...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
یه هفته بود دوتابازی نکردم
دیروز دیگه به حدی تشنه بودم شب تا صبح بازی کردم 12 تا گیم رفتم کم کمش
الانم که اومدم میخوام برم دوباره بازی کنم یه اپ 90 مگ داده منتظرم اون دانلود شه
Amin_AssAssin (10-21-2016),FCB (10-21-2016)
خسته نباشی دلاور
اتفاقی عجیب
بیشتر از نیم ساعت میشه که تمام سایت های معروف و غیرمعروف که رو سرور های ایران(اسیاتک) و پشتیبانی hostdl بودن داون شدن .
یو آپلود ...
آره خواستم تو پ.خ ازت بپرسم چرا u آپلود خراب شده..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
تنها یک ایرانی در تاپ مچ 7.1k mmr میتونه به بازی گیر زیادی و فوش ناموسی بده !
فردی به نام jAFAR که حدسم اینکه ایدی رو خریده وگرنه کسی که سطحش این باشه اینقدر بی ادب و عصبی نیست
تصحیح میکنم محمد جونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تنها یک بیشعور در تاپ مچ 7.1k mmr میتونه به بازی گیر زیادی و فوش ناموسی بده !
ایشون نه ایرانی هستند و نه اکانت بایر و خیلی وقته هم هست که MMR شون جزو تاپ مچ هاست،2-3 ماه پیش تو تاپ مچ دیدمش فکر کردم ایرانیه ولی بعد از تحقیق فهمیدم نیست!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من تا به حال فحش دادن high mmr های ایران رو ندیدم ولی هرچی ایرانی باهام تو گیم افتاده،ازشون هم فحش شنیدم هم باختیم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©