"Forevermore we shall stand together, angels and men, in the light of this glorious new dawn."This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"Forevermore we shall stand together, angels and men, in the light of this glorious new dawn."This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Soul Keeper (10-23-2016)
جز بهترين ها بوده واسم ديابلو حرف نداره گيم پلي هيجان شخصيت سازي داستان صدا گذاري و سينماتيك هاش كه هيچ بازي نديدم انيميشن به اين قشنگي داشته باشه رو اكسپرت تمومش كردم حالا ميخوام سر بقيه درجه هاشم بازي كنم :دي خسته كننده نيست بازيشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my iPhone using Tapatalk
Amin_AssAssin (10-27-2016),Sharingan (10-24-2016)
طرف 10 بتل میخره دونه ای 7.99 دلار بعد میاد توی مارکت میذاره 8 دلار ! ez loss 15 % money
Amin_AssAssin (10-27-2016)
یا احمقه یا پولش زیادی کردهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2 بازی باید ببرم تا از lp در بیام
8 تا بازی دارم پست هم میبازم
انقدر دیگه حوصلم سر رفته داره به افسرودگی میرسه ، نه فیلمی سریالی هست ببینم همه سایت ها 10 دفعه چک کردم نه چیز جدیدی
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
کلش رویال نصب کن بیا مبارزه بزنیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قبلا بازی کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی مزخرفه اصلا خوشم نیومد
من هم گوشی اندروید یا ios ندارم گوشیم سادت روی کامپیوتر نصب کردن هم درد سر داره
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
بگیر مودم ات رو خاموش کن گوگل کروم رو باز کن یه سایتی رو بزن اون دایناسوره اومد اسپیس رو بزن و....
(بشوخی گفتم):d
من کاپم 1900 عه هرچی زور میزنم بالاتر نمیره تا آرنا 7 رفتم بعدش دوباره اومدم پایین میلاد کدوم کلنی ؟
راستی دوستان چند تا فیلم خوب معرفی کنین دانلود کنم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©