رویال کاپ 2000 به بالا میگیرینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آف کلنز کاپ چمپیون1 به بالا و تاون10 به بالا (با هیروهای 25 به بالا)
اسم کلن red star 98 (توی آف کلنز لول10 ، لیدرش Behrooz )
رویال کاپ 2000 به بالا میگیرینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آف کلنز کاپ چمپیون1 به بالا و تاون10 به بالا (با هیروهای 25 به بالا)
اسم کلن red star 98 (توی آف کلنز لول10 ، لیدرش Behrooz )
"I'm the beast of bedtime tales."
alia76972 (10-27-2016)
Lock, Stock and Two Smoking Barrels
Snatch
من این دوتارو شدیدا پیشنهاد میکنم
Viper (10-27-2016)
توی تاپیک سوالات در مورد بتزی های دوستانه dabمطرح کردم هیچ کس جواب ندادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (10-27-2016)
اگه انگلیسیتون حوب باشه این 2 تا حرف ندارنا ، محشرن......، ولی اگه با زیرنویس فارسی یا دوبله بخواین ببینین نیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــی زیاد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
shavn (10-28-2016)
Match 2738206286 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats لعنت به آلچ گاو سگ اشغال خر
مردک run اول بازیو نگرفتی چرا فید میدی ؟
* * * * valve * * * * idiot player * * * * ice frog
فیلم یا سریال تو مایه های Anna Karenina 2012 می شناسید معرفی کنید
Anna Karenina 2012 واقعا قشنگ بود
قصر های انگلیسی و تو این حال و هوا باشه .
چند تا انیم ژاپنی کره ای ؟! معرفی کنید
ریپلی بازیهای جذاب و قشنگ از خودتون - دوتا 2This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما باید اینجا پست بدید .
بیا تو بگو چه حسی داری چه ربطی به ریپلی داره اخه یکم رعایت کنید ........
الان دو روزه qualifiers the boston major شروع شده بعد اینجا درباره فیلم و سریال بحث میشه!
FCB (10-28-2016)
ریپلی فید دادن هم تیمی ها جذاب و قشنگه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©