از نظر استیم شما با مانیتورت جز اون چهار درصد هستین(توی همه دنیا نه تو بازیکن های استیم)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Steam Hardware & Software Survey
الان همه دوتا2 باز ها روی موس هاشون دکمه backward forward دارن؟ من داره و روش hotkey تنظیم کرد ، حالا چون یکی دیگه نداره باید بیان قابلیت گذاشتن hotkey به موس رو غیرفعال کنن؟ این هم یه برتری هست دیگه
میگم که این موضوع ربطی به valve نداره و icefrog تصمیم میگیره که فاصله چقدر باشه ، حال اون طرف (1 نفر آدم نه یه مجموعه) میاد تصمیم میگیره فاصله باید همین اندازه باشه.
این ها همه و همه باعث میشه بازی محدود بشه ، توی مسابقه دو بیا بگو همه باید بدون کفش مسابقه بدن چون یکی از 10 بازی کن پول نداشته کفش بخره !!!!!!
50% موارد زمانی که تیم حریف یهو ریختن سر من و من AM بودم میتونستم یه جای بهتر Bilink کنم ولی چون بازی بیش از حد زوم هست اندازه کافی وقت ندارم که هم دوربین رو جا به جا کنم هم کیلیک کنم باید سریع کیلیک کنم که بتونم skill هاشون رو doge کنم در صورتی که اگر دوربین زوم اوت بود همچین مشکلی پیش نمی امد.
موضو برای Storm شدید تر هم هست زمان فرار باید 20 بار ulti بزنی ، هی دوربین جا به جا کنی هی ulti بزنی !!!! اگر هیروی حرف MS بالایی داشته باشه که دیگه بدبخت میشی
الان رفتم دیدم کار از این ها گذشته هک برای دوربین امده سالی 100$ بدون این که Vacban تشخیص بده ، فاصله رو تا حدی میتونه زیاد کنه که کل مپ رو یک جا ببنی.!!!!!
این یعنی اونی که هک میخره خوشبحالش هست و من نه!
اگر خودشون این رو اضافه میکردن الان این وضعیت پیش نمی امد.