دوستان جریان این مسخره بازی دوتا و مارکت چیه ؟
دوستان جریان این مسخره بازی دوتا و مارکت چیه ؟
مدير سايت چرا اينقد موضوع رو پيچش ميدي zoom out يه چيز خيلي ساده و پيش پا افتادس
شايد شما فك ميكني كه اگه اين اضافه بشه خيلي تو سيستم بازي تغيير پيدا كنه و..
در صورتي كه مثلا وقتي اسكرول موس رو ميچرخوني يه مقدار عقب تر بياد تا از زاويه بالا تر نگاه كني يا مثل دوتا يك توي سريكل اف پا ور هرشخص داخل بيس خودش يه گزينه باشه كه zoom out كنه
كاري به مانيتور و پرژكتور و ..نداره كه!
ویرایش توسط alia76972 : 10-30-2016 در ساعت 01:54 PM
فارسی بلدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (10-30-2016),FCB (10-30-2016),Hossein.IR (10-30-2016),Soul Keeper (10-31-2016)
واقعا جالب بود،دمت گرم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
فکرشو نمیکردم از این حرفا بزنه خیلی جالب بود خوشم اومدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
http://www.aparat.com/v/sC5fU
فیلم کوتاه مادر معتاد.
چند روزه رغبت ندارم دست دوتا بزنم ،خسته شدم بخدا ،توی بازی میرم آدم مزخرف،بچه،ترول... هست،همشون اذیت میکنن توی کاستم گیم هم اینطور شده فقط فحش ،دعوا ،اذیت ،نافهمی هم زیاد میکنن مثلا من رفتم برای Trax مید وارد گذاشتم کنار تاور دشمن جوری که تمام منطقه روشنه بعد این نافهم 8 بار مید به پادج فید داد حالا زور اینجاست خنده میکنه میگه هیروی پادج خیلی OP هست.آخر بازی هم میگه Report my trash team بخدا شک دارم پشت کامپیوتر اینا آدم میشینه. نه فحش دادم نه چت کردم .150 تا کامند هم دارم ،مگه نباید بازی با آدم درست بیفتم ؟ بازی هام پایین بالا داره High Skill میرم باز میام Normal میرم VHS باز میام نرمال،اعصابم بهم ریخته از دست این بازی،انصاف نیست توی بازی HS یه نفر افتاده بود نمیدونست Doom چیه!!!!یا بازی بلد نیستن یا اخلاق ندارن.کمک کنین چطور با اینا کنار بیام ،چطور با تیمی که همشون فکر میکنن تو دوتا خدا هستن و بقیه آشغال کنار بیام ؟چطور با کسی که اذیت میکنه کنار بیام؟مگه هدف بازی Fun نیست؟کو Fun ؟5 تا LP برای اینجور آدما کافیه؟چرا بازی رو باید با استرس Win یا lossکنم؟ قبلا اینطور نبود چرا هی میره جلو بدتر میشه؟میرم توبازی چرا آنبالانس هست؟چرا تو بازی یا تیم طرف نوبه یا تیم خودت و بازی برابر نداریم؟چرا تک نفر باید با 4 نفر پارتی بیفته؟چرا تو چتی که زبانش انگلیسی هست همه به زبون خودشون چت میدن؟چرا والو فقط به فکر شکم Gabe newell تا کیفیت بازی؟چرا یه مشت عقده ای که آخر بازی مینویسن EZ تنبیه ندارن ؟یعنی از اون 60 میلیارد تومن نمیشد 1 میلیونشو برای بالا بردن کیفیت بازی استفاده کنی؟چرا هرپچ یه هیرو رو سوپر میکنین یه هیرو رو ذلیل؟چرا عوض بالانس کردن هیرو ها همه با هم میاید قدرتمندارو ضعیف و ضعیفارو قدرتمند بعد همونایی رو که ضعیف کرده بودید دوباره میاین قدرتمند میکنین؟
درد دل بود.دلم پره.درسته بازی هست ولی یکی با وضعیتی مثل من فقط میتونه درد شو توی بازی از یاد ببره که بازی هم اینطوره ،خدا کنه درک کنین.تا وقت دارید فکر آیندتون باشید وقتتونو زیاد با بازی کردن نسوزونید که بازی برای شما غیر خونه خرابی هیچ چیز دیگه نداره ..
ویرایش توسط Fery : 10-31-2016 در ساعت 07:48 PM
Right Click On dota 2 in Steam => delet Local ContentThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (10-31-2016),samdeloges (11-01-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©