دوتا 2 رو دیلیت کردم . خیلی برام عزیزه ولی هدف های مهمتری دارم
دوتا 2 رو دیلیت کردم . خیلی برام عزیزه ولی هدف های مهمتری دارم
داداش اين rainbow منو ادد كن چند روزي ميشه گرفتمش ولي در حد potato ام D:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Vallhalla
والا برق و باد که هیچ در حد لاکپشت هم نمیگذشت مو هام سفید شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از همه بد تر کلاس هایی مثل تربیت بدنی و تاکتیک واسه امسال منی که 24یی پایه پی سی بودن نوعی فاجعه انسانیه
ولی میدون تیرش حال داد :d
ایدی بدهداداش اين rainbow منو ادد كن چند روزي ميشه گرفتمش ولي در حد potato ام D:
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
امیدوارم بکاپ یا نت خوب برای دانلود داشته باشی :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (11-05-2016)
من 6 ماه قبل خدمت با این انجمن اشنا شدم. الان 2 سال از تموم شدن خدمت میگذره می ببینی چقدر سریع میگذره ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بین خودمون باشه هیچوقت آرزو نکردم اون روزا برگرده
تاریخ این پست رو نگاه کن
بالاخره برگشتم...
ویرایش توسط Mamad Warlord : 11-05-2016 در ساعت 11:19 PM
Apdentist (11-05-2016),Persian Leopard (11-05-2016)
والا آموزشیش با اینکه پادگانمون جای بدی نبود ولی بازم سخت گذشت منم که دیپلمم با درجه سرباز یکمی بعید میدونم تو یگان هم خوب بگذرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی خب شتریه که اومد دمه دره خونمون بخاطر هدف هایی که دارم باید میرفتم
بدترین دردش دوری از خانوادس
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
امسال یه انار درست حسابی به پستمون نخورده بریم بخریم !
بچه ها جمع کنیم بریم ساوه ، بچه های ساوه مهمون نمی خواین ؟ :d
خدا لعنت کنه هرچی ادم سود جو عه
نمیدونم کدوم ادم ... اومده یه ویروس ساخته دمار از روزگارم در اورده
طرز کار این ویروس هر 10 دقیقه 1 بار 10-15 صفحه مرورگرت رو باز میکنه سایت های تبلیقاتی میاره بالا
تا چند وقتی واقعن دهنم رو سرویس کرده بود گرفتم سیستم و تغییر دادم تنظیماتش رو حالا هر سری این تبلیغات میاد یه برنامه هشدار زدم که ردش کنه تا سری بعدی که کامپیوتر رو روشن میکنم
خخخThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برعکس من امسال بیشتر از سال های دیگه تا به اینجا انار خوردم :دی اصلا انار خور نیستم اما امثال اینطوری شده
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©