دروغ میگوییThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دروغ میگوییThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چه فرقی میکنه خوب . وقتی نمیای و دیه تصمیم گرفتی بازی نکنی . تا 10 بازی tbd ایدی جدیدم تموم شه اینو برای خودم نگه داشتم که نفروشم و بازی کنم بهت نشونش میدم خودت اطلاع داری با اون ایدی قبلی خیلی وقته پلی ندادمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا وقتی ترک کردم اینارو میگی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که بهت گفته بودم تعادل برقرار کن نیاز نیست خودتو محدود کنی خوب . خودت تصمیم به ترک گرفتی :d خودمونیم ، دلت می خواد بیای درسته ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دلم میخواد ولی نیام بهتره !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همینطوریش مشکل کمبود وقت دارم .
اره من مدتیه زیاد رفتم سمت بازی های دیگه ولی همین الانشم دوباره دوتا رو نصب کردم دارم بازی میکنم!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (11-08-2016)
تیم رو شوخی کردم اما ایدی جدید رو نه . به هرحال روزی 1-2 دست رو پلی میدم بعضی وقتا هم 3-4 روز پلی نمیدم و به کارام میرسم اگر خیلی سرم شلوغ بود جمعه رو برای خودم خالی میکنم اگر جایی نرم برای تفریح کل روز جمعه رو دوتا بازی میکنم فکر نکنم روزی 1-2 دست یا هفته ای یک روز جمعه به کسی صدمه ای بزنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به من میزنه وقتمو میگیره چون تو امسال و سال بعد به تمام وقتم احتیاج دارم ! .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
موفق باشی من از خدامه تمام بچه های سایت به جایی که می خوان برسنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
me too baby ! ! !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©