ساعت 10 یادتون نره...نیم ساعت دیگه
ساعت 10 یادتون نره...نیم ساعت دیگه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
کجایید روزهای با dota ?
117 روز پیش،آخرین باری بود که دوتا2 پلی دادم ،چقد زود گذشت...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
منم 30 روز پیش !
9 بار که خیلی کمه برادر. باید خیلی بیشتر بخونیش زیست 2وم پایه کل زیست شناسیه،به خصوص فصل های 1 و 2ش.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درسته به صورت مستقیم تستی ازشون نمیاد،ولی غیر مستقیم خیلی میاد
ریاضی رو تجربه ندارم چون همیشه بدم ازش میومد
برنامه ریزی هم با برنامه یکی از همین موسسات (گاج -قلم چی و..)پیش برو،و آزمونم بده. زیست رو هر روز بخون. برادر دوست من امسال رتبش شد 4منطقه3(علیرضا آروین)الانم داره دانشگاه تهران پزشکی میخونه.
زیست رو هر روز میخوند،از سال سوم بعد امتحان نهایی خیلی خوند،رتبش این شد.شیمی-زیستش فوق العاده بود،از رتبه 1 هم بهتر زد.دمشم گرم نتیجه تلاش مداومش رو دید.
میخوام بگم زیست خیلی خیلی مهمه برا تجربی،باید هر روز بخونیش.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Slayer (11-16-2016)
نمیدونم چرا علاقه ی خاصی به زیست ندارم
فصل 1 زیست امسالمون واقعا افتضاحه و حوصله سر ببر ...
از اینجا به بعد فصل 2 درباره لوله ی گوارش ملخ و ... ست بازم جذاب تره (85 بار کل کتاب خیلی همت میخواد )
امشب می زاشتید منم می بودمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی انقد از کنکور بدم میاد که هر دفعه یادش می افتم می خوام سرمو بکوبم تو دیوارThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.
.
.
.
نه دیگه امشب 2 تا بازی خیلی خوب داره
ehome vp , wings np
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
من که کلا از زیست تو مدرسه ها چیزی نفهمیدم و لی نمی دونم چطوری 14 شدم ؟هنوز تو کف نمره هام هستم اما برعکسش از فیزیک خوشم میومد نمی دونم چرا شدم 10This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام زیست شناسی مثل جدول ضرب هست ریتم داره سعی کن ریتمی که باهات سازگاره پیدا کنی خیلی درس باحالیه سختش نگیر
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©