اشکال نداره حتی اگر وین ریتش 12 % باشه . مرسی عزیزمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اشکال نداره حتی اگر وین ریتش 12 % باشه . مرسی عزیزمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (11-17-2016)
فدات،وین ریتش الان 57 و خورده ای هست.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Mohammad_ai69 (11-17-2016)
همین که محبت کردی خودش یه دنیا ارزش داره بقیش مهم نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من همون miracle هستم که ایدیه رو میسازمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (11-17-2016),dark druid (11-17-2016)
holy sh...
همین الان دیدم دیشب vp 2-0 wings رو برده!!!! این vp خیلی قوی شده. البته ehome رو هم برده بودن قبلش...
در حال دانلود ریپلی هستیم....
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad_ai69 (11-17-2016)
کاملا out-draft شدن بعدشم tilted چون vp خیلی aggressive بازی می کردن. top lane شده بود عین pub match 3k mmr دم به دیقه همدیگرو میکشتن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشکل اینجا بود اعصابشون خورد شده بود اما کاریم نمیشد کرد. دقیقه 17 naix ultra گرفت چون هیچ کاریش نمیتونستن بکنن. noone انقدر aggressive بود naga tp می کرد باز sun می کاشت :دی
اعصاب که توی بازی به هم بریزه شیرازه تیم می پاچه خداییش. البته اینا کلا out-draft هم شده بودن
31-9 27 دقیقه بازی بازی دومم حوصله ندارم ببینم اعصابم خورد میشه این روسا رو میبینم دارن aggressive بازی میکنن. EG یا Faceless یکیشون میاد بالا میخوره به اینا میزنتشون. حالا ببینید کی گفتم. امشب معلوم میشه...
پ.ن: چقدر این پست ها و تاپیک هایی که من بعضی وقتا از بهترین تورنمنت ها میزارم طرفدار داره اینجا یکی ندیدم تشکر کنه یا بیاد تو بحثا شرکت کنه. هومن خدابیامرز بود قدیما که اونم پر کشید
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Deuce (11-17-2016),Hossein.IR (11-17-2016),Milad._.R (11-17-2016),Mohammad_ai69 (11-17-2016)
چون دنبال نمیکنیم من که خودم خیلی وقته دنبال نمیکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آخه الان اینجا نا سلامتی انجمن دوتاست. توش درباره همه چیز بحث میشه جز دوتا! چون همه میگن بازی نمیکنیم.
تا زیست شناسی و کنکور هست و... هست 4 5 صفحه هم جلو میره حتی یا بدنسازیش باشه بعد اونوقت ما ی تاپیک major میزنیم یا یک پست درباره تورنمنت میدیم انگار اصلا پستی ندایدم :دی
اینا همش زیر سره اینه @Sharingan
راستی محمد نظرت رو درباره این بگو بحث درباره Ranked Matchmaking و مباحث مربوط به آن
- جبران خلیل جبران
18 ماه 144 گیگ 90 تومن به نظرت بده ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا همه تعرفه هاش مناسبه
مهمتر از همه شاتل به پینگ خوبش معروفه
تا اینجا توی این چند تورنومنت اخیرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
vp همه تیم های معروف رو برده
خیلی خوبه این ترکیب جدید تمیش
noone و ramzee عالین
اره اصلا این ramzess انقلابی به پا کردهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تیمشون هم پیشرفت داشته ها خیلیم داشته اما بارها شده باعث comback شون ramzes بوده
توی major ندیدم liquid چجوری زدش اما قطعا باید naix و disruptor رو برای این تیم بن کنن. من بازی نشده ندیده باشم این 2 تا هیرو تو vp نباشن
بقیه هیروهایی هم که بازی میکنه sven, weaver, drow اینا counter زیاد دارن
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©