10 دقیقه قبله اون پستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر وقت اینطوری می شه مودمو ریست می کنم تا درست شه .
نمی دونم مشکل از ای اس پی منه یا سایت .
10 دقیقه قبله اون پستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر وقت اینطوری می شه مودمو ریست می کنم تا درست شه .
نمی دونم مشکل از ای اس پی منه یا سایت .
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا این حد؟! یعنی با رفرش و.. درست نمیشه ؟
بقیه سایت ها بدون مشکل لود میشن؟
بعضی اوقات بقیه سایتا هم باز نمی شه ولی معمولا دوتاباز اینطوری می شه بقیه میادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قسمت اول Grand Tour دیشب اومد گرفتم دیدمش فوقلعاده بود با این کاری که اینا کردن مطمئنن طرفداری تاپ گیر خیلی کم میشن
Apdentist (11-18-2016)
تو کجایی بوقلمون؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مگه اینکه نیام دزفول...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Soul Keeper (11-18-2016)
تورو نیست دوتا رو نصب کن و ایمان بیار! من همیشه بازی میکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (11-18-2016)
بابا من اکانت رو که فروختمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خود تو باشی،حاظری با یه اکانت که لول 1 هست،با اون همه نوب ،با من بازی کنی؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اره حال میده winrate میشه 100% lolThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اخ اخ چه کردن اینا با این اکانت avg اول رنک خورد 1900 من دو دست رفتم اینم امار دو دست . خیلی شوت بودنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی اول
بازی دوم
یه 5 بازی میکنم تو رنک اگر امیدی بود که 10 تاشو میرم . خیلی اوضاعش خرابه اکانته ! 1900
Apdentist (11-18-2016)
داغونه،نه خراب.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این اکانت داغون شد،خیلی خوب بود،این پسر عمم و @dark druid باعث و بانیشن
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©