فقط ایـــــــــــــــــران
فقط ایـــــــــــــــــران
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
مخابرات بد ترین اینترنتو داره گرون که هست هیچ...
اصن سرعت نداره حوصله دارین میرین از اونجا میگیرین:smile3:
...یعنی هیچ وقت نذارید یه کامپیوتر بفهمه که عجله دارید...
تنها جایی هست که نا محدود میده بقیه نوشتن 20 گیگ دانلودئ میکنی بعد سرعتت کم میشه !!! گرو پ*** این که همون محدود هست !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من ماهی 110 گیگ دانلود دارم نمیتونم از جای دیگه نت بگیرم.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
چرا اخه اینقدر مصرف داری اها فهمیدم voice زیاد میدی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فیلم بازی سریال دانلود میکنم pc بیست و چهار ساعت هفته روشنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی های امروزی هم همه بالای 20 گیگ هست.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
بچه ها من یه سوا دارم
من دارم دوتا 2 رو از طریق استیم نصب میکنم
یه چیزی داره نوشته Dota 2 Workshop Tools DLC بعد جلوش یه تیک داره بزنم یا نزنم؟
از سیستم ماهواره ای اسفاده کن رسیوت ماهواره سندت adsl و زیاد دانلود کن یکم هزینه اول داره اما همونم ماهی ۵۰-۶۰ تومان باید بدی اکانتش ، پول adsl هم هست تقریبا ماهی ۱۰۰-۱۲۰ در میاد که برای بازیم مناسب نیست فقط برای دانلود خوبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینترنت ماهواره ای چون از فیلترینگ مخابرات رد میشه سر همین مجاز نیست .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینترنت ماهواره ای جریانش چیه دیگه؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ایران همینه که هست و درست بشو نیس
مثل من به آل راندوم عادت کنید ... خلاص ....
یه خوبی هم داره آل راندوم که با تمام هیروها مجبور میشیم بازی کنیم, بازی مون بهتر میشه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©