بیا با هم بریمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بیا با هم بریمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Amin_AssAssin (11-28-2016)
8 تیکم
gg wp ez
پ.ن: التبه هنوزم روش چربی هست ولی با سفت کردن و دست زدن فهمیدم
باید عکسش بزاری برادر :دی بدون عکس فایده نداره
وسط کاغذ هم باید اسم منو بنویسی :دی
یادته اینکارارو کردم؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اره چربیا کلا نابود شدن برات میزارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باشه هر وقت دوس داشتي بزار
Sent from my iPhone using Tapatalk
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دارم نتیجه میگیرم ! نتیجه قند نخوردن شیرینی نخوردن نوشابه نخوردن فست فود نخوردن ، شام سالم خوردن ، صبحانه خوب خوردن ، ورزش کردن ! رو دارم بالاخره دارم میبینم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هرشب سیب زمینی پخته میخورم . واقعا هم لاغر تر شدم
اره سيب زميني آب پز عاليه،من يه مدت فعلا وقت باشگاه ندارم
Sent from my iPhone using Tapatalk
بنظرت وزنه ببندم پام برم دو ؟
فیلم زیاد میبینی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی از بهترین برنامه رو خودم انجام میدادم و زمانی که توی سایت بدنسازی ثبت نام کردم برنامه رو نویشتم 150 لایک خورد ! مدیر پیام بهم دادن معمولا 20 ساله کار میکردن
یعنی ندوم بدون وزنه ؟ در هر صورت بدون وزنه یا با وزنه میدوئم
ویرایش توسط dark druid : 11-28-2016 در ساعت 12:04 PM
UnHoLy666 (11-28-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©