This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میگم میخوای چندروز دیگه وایسا پیش خرید ارکانا جوگرنات هم شروع میشه دیگه چون جوگرنات هم دوست داری اونو برات بگیریم
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میگم میخوای چندروز دیگه وایسا پیش خرید ارکانا جوگرنات هم شروع میشه دیگه چون جوگرنات هم دوست داری اونو برات بگیریم
Mohammad_ai69 (11-28-2016),vonarian (11-29-2016)
داداش صحبتات رو دنبال کردم فک کنم ورزش کار هستی نمیدونم.در کل اگر اطلاعاتی داری که میتونه کمک کنه میشه بهم بدی اهل باشگاه نیستم و به نظرم بدون رفتن به باشگاه هم میشه یک اندام خوب داشت.من یک برنامه نویس هستم و تقریبا میشه گفت صبح تا شب یکجا نشستم و کد میزنم برای همین نیاز به ورزش درست دارم که بدنی سالم داشته باشم اگر لطف کنی و هر اطلاعاتی داری در اختبارم قرار بدی ممنون میشم.:dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش فدات شم،ببخشید مچت رو گرفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
که ساعت 10 شب میخوابی؟:دی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
بیشتر شبا ساعت 10 شب میخوابم اون روزایی که تعطیلم بیدار میمونم !
ویرایش توسط dark druid : 11-28-2016 در ساعت 11:35 PM
یه ۱۵ سالیه ورزش کردم کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم اگر خواستی تلگرامی چیزی پیام خصوصی کن برام که با هم صحبت کنیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درود
دوستان ناقلا 50 صفحه نبودم چی کارا میکردین؟ :d
خداحافظ تا 50 تا دیگه :d
عه عشتباه شد
90 صفحه نبودم D:
ویرایش توسط Ecsprt : 11-28-2016 در ساعت 11:57 PM
[SIGPIC][/SIGPIC]
''iMM (11-29-2016)
توی اکانت جدید توی لاین با یکی بازی میکردیم حرف زد باهام تا دختره . منو ادد کرد و بهم گفت smurf هستی گفتم یه جورایی . ازش پرسیدم کجایی گفت المان . ازم پرسید گفتم منم ایرانی هستم . با تعجب گفت چه باحال . از نت و پینگ 200 گفتم بهش باورش نشد . گفت اصلا فکر نمیکردم با یک ایرانی دوتا بازی کنم این سطحش باشه . اینو نوشتم که کل دونیا جور دیه در مورد ما فکر میکنن پیییف فاک یو امریکا و.....
Hossein.IR (11-29-2016),UnHoLy666 (11-29-2016)
حالا اين خوبه . من تو يكي از سرور هاي DayZ بايد به تيم اسپيك جوين ميدادي تا بتوني بازي كني.من رفتم تيم اسپيك ادمين سرور الماني بود ، باورش نميشد اينترنت داريم تو ايران.نميدونم واقعا دونسته هاي اينا از ايران از كجا نشات ميگيره؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Potato
عمریکا امپراطوری رسانه ای است برادران. هر چی بخوان به خورد دنیا میدن
ی مستند بود می گفت 99 درصد مردم هرچی تلویزیون بگه باور میکنن. مستند آمریکایی هم بود. میگفت الان 15 میلیون نفر دارن منو نگاه میکنن اگر همین حالا بگم اوباما مرده همه چی به هم میریزه :دی راست میگفت
خوش اومدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نبودت احساس میشد!
هی من میومدم درباره تورنمنت ها صحبت میکردم هیشکی محل آدم نمیزاشت
اینجا همه سیب زمینی شدن اکثرا. بی بخارن
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
دانشگاه ترم 1 نموده اخهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©