من نگفتم ایرانی هستم .اصلا بهش کاری نداشتم دوتا خارجی تو تیم بودن اونا رو داشت فحش میداد.فقط میخاستم ببینم کی خفه میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من نگفتم ایرانی هستم .اصلا بهش کاری نداشتم دوتا خارجی تو تیم بودن اونا رو داشت فحش میداد.فقط میخاستم ببینم کی خفه میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (12-06-2016)
می خوام یک کمپین ترک بازی های رایانه ای بزنم
بخش اصلی هم می دیم دست دوتا بازا
نظر !؟
ترك؟ تنها تفريح زندگي هم ميخواي بگيري ازمون؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Potato
Apdentist (12-05-2016)
تفریح !؟ حاجی اینا تفریح نیست وقت کشیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هــــــــــــــــــــــــ ــیچ کاری نکردم هیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــچ
''iMM (12-14-2016)
از استخر برگشتم تازه،فقط توی ایرانه که طرف با سیگار! اومده تو استخر یا بوفش قلیون میدن ای خدا...
شایدم فقط شیراز اینجوریاست.. به خدا تو استخر تو 3 متر سیگار میکشید،مرده بودیم از خنده،یا بوفش هات داگ میفروخت،قلیون میوه ای میداد.خیلی عجیبه برام.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
کدوم استخر شیراز ؟ :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
استخري كه بغل باغ ريحونه
Sent from my iPhone using Tapatalk
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اینجا ایران است ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (12-06-2016)
آره اون كه صد در صد ولي ديگه نه تا اين حد،بعد جناب غريق نجات اصلا انگار كه نه انگار طرف داره سيگار ميكشه تو آب.من كه ديگه نميرم اينم به اصرار دوستان بود😉This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my iPhone using Tapatalk
چند بار رفتم از بس کثافت بود که می خواستم بیارم بالا ، دکتر بهم گفته بود تنها ورزشی که میتونم انجام بدم ! this shit pplThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©