کسی جواب نمیده؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کسی جواب نمیده؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
YaphetS - Liquipedia Dota 2 WikiThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Immortal Magneto Gaming - Liquipedia Dota 2 Wiki
pishva (06-17-2015)
من هنوز پروفایل یافتس رو ندیدم ،فک کنم همش sf -tinker -butcher بره.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دوستان دوتا ۲ یک تغییر اساسی در منو و گرافیک و...کرده دوستانی که در دسترس دارن لطف کنن ترجمه رو در سایت بذارن با تشکر .
ما که فقط در حد موبایل داریم
ای خدا دیشب ساعت 3 شب بود گفتم خوبه فردا روزه آسونه میگیریم تا 12 میخوابیم 12 تا 8 هم دوتا میزنیم، توی دلم گفتم وای چه بد میشه اگه نت ببره ، خدا شاهده تا 12 خوابیدم بلند شدم دیدم نت داغونه.
از هر چی بدت بیاد سرت میاد/
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
*** تو خواهر و مادر روسا ؛ *** تو هر چی روسه ؛ *** تو پوتین با این مردم ***یش ؛ *** تو هر چی آدم روس زبانه ؛ *** تو کل روسایی که دوتا بازی میکنن ؛ *** تو هرچی .......
جوووووونه مادرتون من چیکار کنم با این مادر **** ها نیوفتم ؟؟؟؟؟؟
این بازی گریه نداره ناموساً ؟؟؟؟؟من tiny بودم ..... dazzle مادر**** اول بازی 20% لست هیتام رو زد که هیچی ..... 2تا ساپورت داشتیم 1 واردم تو جنگل نذاشتن هیچی ...... invoker مید رو باخت لینا عین سگ گنکمون کرد هیچی ..... dazzle یه بار aegis رو اتک داد هیچی .... invoker دیواین رفت و مرد هیچی ...... عینه سگ def میدادم هیچی ..... wr لاینشو ترک کرد و spectre فری فارم بود هیچی ...... خودمو پشت میکروفون و تایپ جر میدم میگم all mid push i have travel boots اونوقت wr فقط میگفت noob idiot هیچی .... برگشته آخر بازی میگه tiny idiot report all team
اینم لینکه بازیه :
Match 1561449406 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
Deadking (06-18-2015)
من با شما موافقم اما من توی رنک 4.5 برام این اتفاق افتاد ، توی تیم 2 تا ساپورت داشتیم من اسلارک بودم اون دوتا بی مخ رفتن ursa رو ساپورت کردن و من رو ول کردن منم با اسلارک چطوری میتونم جلوی فارم anti mage و ساپورت rubick رو بگیرم؟ داغونمون کردن آخرش anti mage نوشت
i got 212 last hit in 21 min tnx for leave top
و بعد گفت ez pts
dazzle و lion ساپورت بودن همه رفتن ursa رو ساپ دادن.
این بازی شما رو هم من تعجب میکنم چطوری باختین؟ اینوکر که خدا بود ،خودتم خیلی خوب بودی همه چی شما بهتر بود،چطوری باختین خداییش؟ اینوکر دیواین رو داد ولی واقعا قشنگ بازی کرد. dazzle was tard.
داداش خداییش بعضی از مچ هارو ادم الکی میبازه با این که تیم خیلی خوبه من بازی اینطور زیاد داشتم اگه لینک dotabuff پیدا کنم حتما میزارم مثلا KDA تیم خیلی قوی تر تیم مقابل بوده اما باختیم الکی الکی... دلیلشم این بوده که تیم حریفو دست کم گرفتیم یا کری هایی مثل اسپکتر ووید داشتن که فارم کردن و اینا...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی خدایی این روسا ادمو پیر میکنن اصلا ادم نمیتونه جمله ایی در وصفشون بگه ادمای عجیبی هستن
Deadking (06-18-2015)
آره ولی این بازی رو خیلی خیلی ساده میتونستیم ببریم ما،که به لطف روس ها نبردیم آخه ursaهم واقعا خوب بود ولی نه اینکه دو ساپورت برن ساپش کنن آخه مگه اسلارک میتونه offlane باشه اونم در مقابل anti mage -rubick?
اگه Brood یارت بود چیکار میکردی؟ هرقد dazzle تو رو حرص داده Brood , io هم اونا رو حرص دادن ولی بالاخره اونا بردن ... آرامشو حفظ کن داداشمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©