ای کاش brood یا io یارم بودن ........ io با من یه 6 میکرد سریع ancient رو مینداختیم یا روی کریپا brood تلپورت میکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ای کاش brood یا io یارم بودن ........ io با من یه 6 میکرد سریع ancient رو مینداختیم یا روی کریپا brood تلپورت میکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظر من اگر تیم به حرف یک نفر گوش بده خیلی بهتر از اینکه همه بازی بلد باشن . همینطور که خودتون گفتن همه چیز به نفع یه تیم اما میبازه این دلایل زیادی میتونه داشته باشه در اینجور مواقع ریپلی رو ببینید با دقت که چی باعث شده بازی برگرده . فکر میکنید چطوری تیمی که عقبه برمیگرده اینو همشه در بازی هاتون در نظر بگیرین و هیچ وقت کسی رو دست کم نگیرید یک استراتژی عالی بازی رو برمیگردونه حتی اگر خیلی عالی بازی کرده باشین و منجرب برد حریف میشه
این رو دیدم یاد یکی از بازی های خودم افتادمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بونتی هانتر بودم ... اول بازی اونقدر PA رو گنک کردیم که اه در بساط نداشت
ولی بگم آخرش چی شد ؟؟؟
razor و dazzle و broodmother تیم ما اونقدر به فانتوم فید دادن که
فانتومی که اول بازی اون همه گنک شده بود 2 برابر من آیتم اورد و باختیم !!!
شما وقتی off میری دیگه نباید انتظاری از ساپورت ها داشته باشی حالا که رفتی اونوقت باید هیرو بری که بدون ایتم بتونه کاری کنه مثل cent - tide نه اینکه بری slark برداری.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لول؟ داداش من گفتم میخوام برم safe lane بعد دزل گفت اون یکی هم ساپ میره که بیاد تو رو ساپ کنه بعد زرت رفت بات اورسا رو ساپ دادن،من اگه میدونستم نمیاد پیشم معلومه اسلارک نمیرفتم، clock برمیداشتم anti هم داغون میشد.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
کافیه چند بازی پشت هم ببریم....یه یارایی بازی های بعد باهات میوفتن که....فعلا دو بازی 20,25 دقیقه ای باختم به بدترین وضع ممکن....25 مین مگاکریپ...Match 1563828445 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
اعتراف میکنم هیچ وقت نتونستم bet رو خوب انجام بدم با اینکه خیلی از فرضیه ها رو عملی کردیم و همه چیزو ازم گرفت اما بازم وسوسه میشه ادم که همچیز رو پس بگیره اما چطوری
آقا میگم یه سوال من امروز صبح ساعت 4:30 بود فک کنم بامیه خوردم حالا بابام میگه اذان ساعت 4:30 بوده روزم قبوله ؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
آره . اگه نمیدونستی اشکال ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Apdentist (06-19-2015)
اذان ساعت 3:59 اذان هست که :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه مشکلی نداره چون نمیدونستی.
دوستان سر سفره افتار دعا کنیین وضعیت نت کشور بهتر بشه.
:d
---
راستی کسی برای دانلود س*ریال جایی نمیشناسه ؟ من هنوز Game of رو قسمت آخرش رو ندیدم.
هرچی سایت میرفتیم زدن پر پر کردن.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Soul Keeper (06-19-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©