ez pzThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
۳ تا بازی وقتم تلف شد اما در عوض تا ۴ ساعت دیگه muteم خخخ
ez pzThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
۳ تا بازی وقتم تلف شد اما در عوض تا ۴ ساعت دیگه muteم خخخ
gj FCB
FCB (12-24-2016)
3 تا بازی sd با اینکه mute بودم خیلی راحت بردم ولی 2 تا رنک بعدش رفتم اشکم در اومد تا بردیم بازیارو! mute بودم هیچی نمیتونستم بگمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد اینو می دونستی اگر مدت mute بودنت تو یک بازی تموم بشه بازم تا آخر اون بازی نمیتونی چیزی بگی؟ دیشب فهمیدم. fu gaben xd
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad_ai69 (12-24-2016),samdeloges (12-24-2016)
امیر فانتوم داره جلو sing sing پلی میده
لینک بازی
tusk امیر فانتومه و pl که مقابلشونه sing sing
Feeder PhanTomThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
نبينم تاپيكت خاك گرفته ... گل من
Team Secret
bayani (12-26-2016)
https://www.dotabuff.com/matches/2873744096 عجب کامبکی شد :d اسکای هستم تو بازی
یعنی به معنای واقعی ریدن به دوتا 2 . اشغالترین پچ دنیا . حالم بهم میخوره . میزنیش میزنیش hp میشه 100 تا ، بعد یه 1 میکنه hp پر میشه و کل تیمت رو به فاک میده ( این میمون ک.. رو میگم )
از نظر من که پچ خوش قدمی بود :d
بدتر از این اولتیمیت مزخرفشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه یه بشر داشته باشه توی التیش بیفتی دیگه مگه میشه اومد بیرون ؟؟؟؟؟؟ همش بش میخوری انگار ترول وارلرده و دمیجشم هم واقعا سنگینه
باید یه تغییر اساسی کنه چون هنوزم باگه
اصلا نیازی نیست سیف لین بره ، افلین میره دهنتو سرویس میکنه ایتم زیادی هم احتیاج نداره برا کیل گرفتن
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©