بخاطر اینه مگم مانیتور نمیکشه بیشتر از این و برای حداکثر استفاده کردن کارت گرافیک من باید خرج کرد ومانیتور عالی گرفتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پنهان کننده: عکس مربوطه
بخاطر اینه مگم مانیتور نمیکشه بیشتر از این و برای حداکثر استفاده کردن کارت گرافیک من باید خرج کرد ومانیتور عالی گرفتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پنهان کننده: عکس مربوطه
amirehsan (12-31-2016),dark druid (12-31-2016),erebor (12-31-2016),Fery (12-31-2016),Mohammad_ai69 (12-30-2016),Sharingan (12-30-2016)
باتجربه ها و حرفه ای انجمن
لطفا یک تایپک بزنید آموزش حرفه ای دوتا ۲
برای کسایی که میخوان حرفه ای دوتا را شروع کنند ...
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
زندگــــِ مـن فقـــط یـک بــآزی بود
حــــیف دســــته بازِیــــ
دســــت بد کســــی افـــ ـــ ـتــاد
کسی میدونه اگه all hero challenge تموم بشه چی به آدم میدن ؟!
5 دستگاه سیستم آخرین مدل و هزاران جوایز نقدی دیگر... چیز خاصی نمیده ،بهت یه Trophy میده.اینا همین عکسه فقط به عنوان جایزه بهت داده میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
dark druid (12-31-2016)
تو که این سیستم رو داری یه مانیتور نداری بزاری تنگش من این تیک هایی رو که فعال کردی خاموش کردم همه رو هم رو حالت low گزاشتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مانیتورم الان بد نیست full hd هستش منظورم اینکه گرافیک و سیستمم 4k هستش و مانیتور 4k با فریم بالا هم گرونهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثل این میمونی بوگاتی بخری پول نداشته باشی توش بنزین بریزیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که با لب تاپ بازی میکنم بیشتر از دو دست هم نمیشه بازی کنم کیبورد گرم میشه میزنه تو ذوق همه رو تنظیمات بازی رو هم کم کردم کلا فقط خودت دوتا رو بازی میکنم زیاد گرافیک جالبی حس نمیکنم با سییستم ام
داداش یکبار با سیستم من بازی کنی لپ تاپو قاب میکنی قربون صدقه اش میریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
زندگــــِ مـن فقـــط یـک بــآزی بود
حــــیف دســــته بازِیــــ
دســــت بد کســــی افـــ ـــ ـتــاد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©