چند روز پیش اعصابم از دست یک بازیکن توی تیم خیلی خورد شده بود بعد بازی بعدی هم دوباره افتاد تو تیم من، منم تو پیک کردنا abandon کردم
امروز بعد از چند وقت دیدم طرف رو اشتباه گرفته بودم و الکی abandon کردم
چند روز پیش اعصابم از دست یک بازیکن توی تیم خیلی خورد شده بود بعد بازی بعدی هم دوباره افتاد تو تیم من، منم تو پیک کردنا abandon کردم
امروز بعد از چند وقت دیدم طرف رو اشتباه گرفته بودم و الکی abandon کردم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
dark druid (12-31-2016),erebor (12-31-2016),vipereza (12-31-2016)
سال قبل راهم به يه گيم نت افتاده بود تو پايين شهر
ديدم دارن دوتا 2 بازي ميكنن رفتم ديدم با 20fps و 200 تا پينگ بازي ميكنن
همشون abandon بودن
حرفه اي شون كه 2500 ساعت تو همون گيم نت بازي كرده بود 16 تا ريپورت داشت
بياييد امكانات مردم را بيشتر درك كنيم
Team Secret
گیم نت شهر ماهم همینجوریه اما حرفه ای ام کم نداره ، زیر دستشون سیستم داغون از این مانیتور قدیما تلوزیونی میگن بهشون فکر کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
زندگــــِ مـن فقـــط یـک بــآزی بود
حــــیف دســــته بازِیــــ
دســــت بد کســــی افـــ ـــ ـتــاد
Hooman.J (12-31-2016)
و خداوند را بیشتر شکر کنیم !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Hooman.J (12-31-2016)
شكر كافي نيستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سعي كنيم به افراد نيازمند بيشتر كمك كنيم
Team Secret
dark druid (12-31-2016)
اقا شماره حساب بدم ؟ 😂This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
زندگــــِ مـن فقـــط یـک بــآزی بود
حــــیف دســــته بازِیــــ
دســــت بد کســــی افـــ ـــ ـتــاد
من برای اینکه شانس افتادن با هم تیمی های بازی قبلیم صفر بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوتا رو میبندم و نت رو ریکانکت میکنم
و دیگه نمیفتم باهاشون
FCB (01-01-2017),Mohammad_ai69 (12-31-2016)
یعنی تیم بد نمیفته ؟! به فکرم رسیده بود اما گفتم شاید تاثیر نداره دیدیم بازیکنای معروف اینکارو میکنن گفتم شاید کار داشته باشن !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
https://www.dotabuff.com/players/271509048 یادش بخیر ! خیلی داغون بودم اون موقع
میندازه با 9 تای دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا حالا پیش نیومده که تکراری بشه واسه من با این کار
مثلا 2 تا بازی نرمال که میری میبینی میندازه با چندتا پلیر لول پایین و اعصابتو خورد میکنه
اگه بار سوم دیسی کنی نت رو و بری توی بازی احتمالش زیاده دیگه با لول پایین نندازه
یعنی در کل منظورم اینه که کلا یه تغییر توی همه چیز بوجود میاد ولی بهتر یا بدتر بودنش مشخص نیس
Mohammad_ai69 (01-01-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©