پینگ اتون تو سرورای مختلف چقدره
حداقلش و حداکثرش
من پینگام تا ۱۲۰۰ تا هم رفته
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
پینگ اتون تو سرورای مختلف چقدره
حداقلش و حداکثرش
من پینگام تا ۱۲۰۰ تا هم رفته
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
زندگــــِ مـن فقـــط یـک بــآزی بود
حــــیف دســــته بازِیــــ
دســــت بد کســــی افـــ ـــ ـتــاد
اوه پسر این زندگی رو خیلی دوست دارم
بعد از اون قضیه چند روز پیش که تو چند تا پست قبل گفتم امروز ساعت 8 صبح وسط بازی نتم قطع شد بعد دیگه ولش کردم رفتم ادامه فیلمی که ندیده بودم رو دیدم.
فیلم تموم شد ی خورده وب گردی هم کردم اومدم دوباره تو دوتا دیدم زده reconnect!! گفتم باگی چیزیه لابد... خلاصه تا connect شدم دیدم throne افتاد و تیم ما برد خخخخ
the most epic-est thing to happen at the start of 2017 man
عجب داستانی شد خخخ
پ.ن: حالام با این abandonای که خوردم و احتساب اون abandon که اشتباهی کرده بودم باید برم 1 دست sd بزنم بر بدن تا حالم جا بیاد
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
A_W_Z_2 (01-01-2017),bayani (01-01-2017),Mohammad_ai69 (01-01-2017)
طرف لیسانس فیزیکه داره تو سالن بسکتبال نظافت میکنه...
و این گونه است تلنت level 25 میرانا .... اگه همیچین اتفاقی نمیوفتاد تا ابد باورم نمیشد این Talent میرانا که 3 تا ارو ول میده کلا جایی بدرد بخوره. من همیشه 100 اتک اسپیدو میگرفتم که تو تیم فایت ها و مخصوصا پوش دادن تاور یا حتی کشتن روشان تو اخر بازی خیلی بهتره، ولی خب این بازی داشتیم میباختیم اعصاب نمومنده بود دستم خورد اشتباهی این تلنتو گرفتم.. از قضا جلوی مگا کریپ ها هم بد نیست....
بازی رو هم باختیم ، کل گیم مثل همین صحنه am و lc کارشون این بود که تنهایی لاینو تا اون سر مپ پوش بدن گنک بشن.
Fery (01-01-2017)
یه سوال:احیانن یارات رو باد هوا پیک ندادن؟پیکای تیم روبروت خیلی قوینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Viper (01-01-2017)
پیک اول اسنایپر رندوم زد به زور گفت من میرم وسط، پادج و am هم از اولین لحظه که وارد پیکینگ فیز شدیم، مینی مپ رو با افتخار هایلایت کرده بودن. این lc هم کلا قصد نداش ساپرت بازی کنه فک کنم بخاطر tb رفت lc پیک کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر گیم همین بحثه پیک اول یا رندوم میزنن یا -2 -2 -2 -2
لیسانس فیزیک از امریکا داره؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چه ربطی به آمریکا دارهطرف از کرمانشاه اومده بوشهر برای کار الآنم نظافت سالن بسکتبال رو داره. میخواستم بگم این همه برو درس بخون خودتو خسته کن که آخر نظافتچی شی
https://www.dotabuff.com/matches/2886211093 من با یکی از اکانتای داغونم
ترور بلید من بودم یه رمپیجم گرفتم :d
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©