bless your soulThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bless your soulThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
ههههه رفتی اونجا داری عشق و حال میکنی عکس هم میگذاریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برو از سرور یه سلفی هم بگیر
من و سرور lux همین الان یهویی.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
''iMM (06-20-2015),Darktoheaven (06-20-2015),رهی (06-20-2015)
اینترنت کشور خرابه کار ندارم مخابرات خرابه کار ندارم پینگمون خرابه کار ندارم وسط بازی دیزکانکت شدم کار ندارم! لامصب چرا فقط ۵ دقیقه دیز کانکت شد اینترنت که من low prio بشم؟؟ چه بدبختی داریم قشنگ 5 دقیقه قطع شد بعد سریع ری کانکت کردم میبینم بن شدم تیم خیلی خوب هم که pause ندادن.... ادمو پیر میکنه اینترنت ایران
برو سمت wow .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
UnHoLy666 (06-22-2015)
برو طرف ورزش .... ( کاری که خودم روزی که بتونم دوتا رو ترک کنم انجام خواهم داد )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
UnHoLy666 (06-22-2015)
من دلم خواسته برم سمت wow! ولی دو دلم! نمیدونم برم یا نه! بعضیا جوری که تعریف میدن ادم تحریک میشه اینگار دنیاییه واسه خودشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
4 سال Wow بازی کردم ولی نه به صورت خیلی حرفه ای.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ورزش هم شنا میرفتم تا پارسال اونم دیگه حال ندارم.
اصلا دیگه حال هیچی ندارم خدایی
فقط تنها راهش اینه که بری کار کنی پول در بیاری وانم با هدف های خوب درست حسابی مثل خریدن ماشین و خونه و اینها که زودم بهش نرسی
البته اگه بچه پول داری تنها راهش اینه که خود کشی کنی
البته بسیتگی به سنت هم داره برای هر سنی صدق نمیکنه
این اتفاق برای منم افتاده قبلاها که حال هیچی نداشتم می گفتم میرم دوا بازی میکنم میرفتم یهو 6 7 ساعت بازی هیچی هم نمیشد ولی دیگه الان هیچی حال نمیده گشنگی و تشنگی بیکاری حسله ی سر رفته واقعا وعض داغونیه
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
UnHoLy666 (06-22-2015)
این اتفاق برای منم افتاده وقتی 17 سالم بود،داغون میشه آدم بخدا. فقط بابام رو نکشتم! داغونش کردم خداییش خدایا حلالم کن.
آدم میره دوتا بازی کنه حال نمیکنه،میره بازار حال نمیکنه میره فوتبال حال نمیکنه و کلی ...
رفتار آدم با خونواده بخصوص خیلی بد میشه ،. البته بابای من .... رو باز کرد اینقد گفت درس بخون ولی who cares?
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
UnHoLy666 (06-22-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©