کسی رفت بازی کنه ببینه آپدیت جدید چطور کار میکنه ؟
کسی رفت بازی کنه ببینه آپدیت جدید چطور کار میکنه ؟
همون یک درصدی که امکان داشت به خاطر 2 تا خارجی باحال بازی رو ببریم اینم دیگه ازمون گرفتن ناموسا ایرانی ها 2 درصدشون پرو هستن و از خود راضی 98 درصد اونا نوب خرن
مثال دیشب من Pudge پیک دادم دونفری میان گنک من تو مید بعد میگم چرا میس نمیدید میگن داداش حواستو جمع کن دیگه ؟بعد میگم ساپورت وارد بگید بده من بزارم فید نشم میگه من دارم آیتم میبندم ؟ باوGG اینو از ته دلم میگم تجربه این چندسال بازی کردنم با ایرانی ها ، ایرانی ها ادم های از خود راضی هستن و فکر میکنن فقط خودشون بلدن همه دیگه نوبن
lone druid عجب چیزی شده! talent هاش فوق العادس! دیگه کسی واسه bear ایتم نمیگیره،خودشو carry میکنن خیلی bug میشه!
lone رو بیخیال، دلم Arcana Sf خواسته عجیب :دی
کسی فروشندس خبر بده! :دی
دوستان جفت تیم هارو با محدوده جغرافیایی تنظیم میکنه؟
بعد ایرانی پیدا نکرد میزنه تو ترکیه و عراق و روسیه؟
من 4 بازی تا الان کردم 1 دونه ایرانی هم باهام نیفتاده
bracket skill VSH
https://www.dotabuff.com/matches/2915265785 فک کنم تینکر بازی بعدیش بیفته 6k - 7k اینا اخرای بازی با اسکیلاش هی بیسو میزد پشت سر هم رمپیج رمپیج :دی
فکر کنم این آپدیت رو بیشتر بخاطر مشکلات لگ و دیلی گذاشتن میخواستن مثلا وضعیت همه از نظر سرعت اینترنت مثل هم باشه(بنده خداها نمیدونم اینجا اینترنت نفتیه).در کل هیچ تاثیری روی افتادن افراد در حد مهارت با هم نداره .مثل همیشه افراد در حد هم با هم میفتن.سرور هم تاثیر داره اگه بدی سرور امریکا چون ایرانی و کشورهای اطراف تو اون بازی نمی کنن همون امریکایی باهات میرفته.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Fery : 01-14-2017 در ساعت 06:33 PM
هستید فردا شب یک dAb بزاریم؟ دلمون پوکید از بس دوتا بازی نکردیم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ABNightmare (01-14-2017),Mohammad_ai69 (01-14-2017)
از ساعت 7 تا 10 هستمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان من کم سر میزنم وقتم آزاده کسایی استیممو دارن اطلاع بدن منم هستم
[SIGPIC][/SIGPIC]
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©