برای من اگه بعد کنکور حساب کنی ۹ ماه طول میده تا جواب جا و مکان سربازی مشخص شه واسه همین گفتم ۳ سال.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای من اگه بعد کنکور حساب کنی ۹ ماه طول میده تا جواب جا و مکان سربازی مشخص شه واسه همین گفتم ۳ سال.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (02-04-2017)
من اینقدر افسرده و اعصابه داغونی دارم که اگه این اینترنت و بازی و فیلم نبود خیلی وقت پیش خودمو از این زندگی... راحت کرده بودم. دیگه چه برسه سربازی هم منو بفرستن
هیچی دیگه به ***م هم نیست هر چی شد شد آینده درست و حسابی که نداریم حالا چه سربازی و سرکار بریم و یا وفتمونو پایه اینترنت (هدر بدیم) به نظر من که فرقه زیادی نداره.
البته خوشبحال شما بچه درس خونا شما شاید به جایی رسیدید درستون رو ول نکنید. i give up
Amin_AssAssin (02-04-2017),UnHoLy666 (02-04-2017)
1 ماه و نیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Amin_AssAssin (02-04-2017)
منم همینطورThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
میگم یکی از دوستای من اراک افتاده میگه اینجا (اراک)بهشته ،فقط هوا خیلی سرده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میگه 4 ساعت فقط کلاس داریم،بعد میگفت آخرش باید یه امتحان بدیم،حالا سوال من اینجاس اون امتحان رو پاس نشه چیکار باید بکنن؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Amin_AssAssin (02-05-2017)
منم سرباز هستم(ارتش- نیرو رمینی) سخت نگیرید انقدرام چیز خاصی نیست!
سخت بگیری داغونت میکنه!
Amin_AssAssin (02-05-2017)
ماله ما بیشتر از 4 ساعت بود به غیر از عقیدتی بقیش مهم نیست البته من سپاهم شاید ارتش فرق کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Amin_AssAssin (02-05-2017),Apdentist (02-04-2017)
یه بنده خدایی گفت واسه سربازی رفتنش حدود ۹ ماه طول داده که جوابش بیاد منم از روی حرف اون گفتم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب برادر اخه چه انتظاری داری ما تو تیممون juggernaut jungler داریم که با اینکه میبینه lycan رفته vlad بسته اینم میره میبنده با اینکه اینهمه ایتم بهتر هست مثل vanguard یا helm. بهشم میگم it با quelling استک میشه یا با 6ات میتونی ancient هارو بزنی سریع تر فارم کنی بجای اینکه efficiency شو زیاد کنه از اول بازی فقط اسپم میکنه که لایکنو ریپورت کنین که رندوم زده safelane منو گرفته.....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر از گاهی باید دنده رو گزاشت رو full retard انگاری که تو سراشیبی هستی اگه منظورم بفهمی.
Amin_AssAssin (02-06-2017),amirehsan (02-05-2017)
این حالت که تیم زبون نفهمه( منظورم زبان صحبت کردنی نیست منظورم شعور بازی) نداره زیاد برخورد داشتم به خصوص وقتی فول ساپ بازی می کنم . تا مین 35 همه وارد ها را چه سنتری چه زرد را کاشتم تیم اونور 3 تا هارد کری داره از مین 30 من داشتم می زدم تاور بندازند هی رفتن برای کیل بازی کشید مین 70 دیگه مگه کسی میتونست آنتی را بزنه بعد می زنن ساپورت نوب !!!! با 40 تا اسیس 10 12 تا کیل من نوبم تیم که یه هارد کری نداره بازی می تونه مین 40 سه تا لاین را مگا کنه کاملا پرو!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (02-06-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©