من چند وقته میخوام یه هدست بگیرم خوب بگیرم ولی بین SteelSeries Siberia و Kraken کسی راهنمایی میتونه به من بکنه؟
من چند وقته میخوام یه هدست بگیرم خوب بگیرم ولی بین SteelSeries Siberia و Kraken کسی راهنمایی میتونه به من بکنه؟
عکس منو
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
عکستو دیدم نشناختمت فک کردم عضو جدیدی اومدی سوالی بپرسیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون روز بخدا یکی از دوستام دیدم برام گیفت فرستاده، توش نوشته بود جون عزیزت این عکس عوض کن
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
خوب بلایی سرت اومدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا تو باشی حق مردم رو نخوری
اتفاقا هرکس چنین کار زشتی در حق دیگران کنه باید 20 برابر تاوان پس بده
اخه مریضی ایمورتال بقیه رو حذف میکنی ؟
حدف؟ خدا 20 برابرش رو هم اتفاقا روم درآورد! ایمورتال night stalker!و کلی ایموتال جدید دیگه.+اکانتم.
Deadking (06-23-2015)
LOL باز تو خوبی ......... من همون اولا اومده بودم دوتا2 یکی با یه روشی ازم دزدی کرد منم همون روشو پیش گرفتم چنتا آیتم و ست خوب زدم ........ چن ماهی گذشت رفتیم تو کار bet ؛ سره ti4 که تقریبا نصف آتم خوبایی رو که داشتم باختم ( مانتا پک کامل هم بود اون زمان ارزش داشت ) ......... بعدشم آرکانا legion خریده بودیم جو گرفتم رفتم bet گذاشتم و باختمش ( البته این دفعه واقعا تقصیره خودم بود با تیما هیچ آشنایی نداشتم ) ........ بعدشم بازم bet گذاشتم و ضررهایی که کردم خیلی بیشتر از سودام بود ......... اینم گذشت و آرکانا PA خریدیم اینبار گفتم تلافی آیتمامو درارم و بذار هرچی باختیمو پس بگیریم ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اولش آرکانا رو سر بازیه مقدماتی ti5 حدود یه ماه پیش ( vg.p vs tongfu بود فک کنم bo2 بود من روی vg.p گذاشتم ) گذاشتم و سرش 15$ بردم بعدش سره دو تا شرط بندی حدود 6$ ایناشو باختم ......
بعدش هم که میدونید بازیه 4cl با vega بود که واقعا فاتحه آرکانام رو خونده بودم تا اینکه سره بازی آخر سولو میدشون دیداس شد و بالاخره با یه سختی برد و 45$ اینا گیرم اومد ..... بازی بعدشم zero vs sfz بود بازیم bo1 بود من روی zero حدود 3.5$ گذاشتم برد حدود 10$ اینا بردم دیگه سراغ اینکارا نمیرم ........
سلام دوستان من 40 هزار تومن دارم به نظرتون بوک بخرم یا نه ؟
ویرایش توسط Pudge : 06-23-2015 در ساعت 04:40 PM
نهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
35 تومن بزار روش برو wallet بخر
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
ساده ترین راه به دست آوردن پینگمون چیه؟ از یکی پرسیدم اینقد گفت برو cmd اینو بزن اون بزن گفتم نمیخواد مرسی. کسی بلده؟!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©