یه قابلیت هم اومده میتونید از هم تیمی هاتون بپرسید که چه آیتمی بگیرید
یه قابلیت هم اومده میتونید از هم تیمی هاتون بپرسید که چه آیتمی بگیرید
Donald Trump (new hero:
Skills :
Sign , Fire,Ban,Wall
Wall:Build a wall between dire side and radiant side
Duration:untill enemies leave the game
Talent tree:
Make dota greate again or ban all russian players from match u
Role:Useless
ویرایش توسط Fery : 02-18-2017 در ساعت 12:06 PM
سراغ نداره کسی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بیا کلن من . لول 3 فقط خودمم توی کلن
ولی یه 14 تایی اکانت دارم
"I'm the beast of bedtime tales."
لول ۳ با یک نفر؟ no wayThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
بالاخره باید از یه جایی شروع کرد...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی کلش هم دیگه حال نمیده ، هیروهام مکس شد میفروشم (همین الانم برای فروشه) [سه تا اکانت اصلیم تاون10 مکس ، تاون9 مکس ، تاون 7 نیمه مکس]
اره دیگه حال نمیدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من میخوام کامل مکسش کنم بفروشم. الان دارم روی کاپش کار می کنم بره لجند برای فروش خوب باشه
نیرو میخوام برای push
- جبران خلیل جبران
چند وقت پیش با اون اکانت تاون9 ام تا نزدیک لجند رفتم (200 تا کاپ کم داشتم) ولی خیلی وقت میبره . برو توی کلن های خارجی لول 10 به بالا که شب و روز فعالن و رک پر می کنن نه مثل ایرانیا که 1 ساعت هستن 23 ساعت خوابن !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره باید برم خارجیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان یکجا هستم ایرانی. کلن خوبیه ولی ادمیناش درست حسابی نیستن. اصلا مدیریت بلد نیستن. یک هفته نشده هنوز اومدم بالای ۱۰ تا ایمیل دادن تو کلن
یکی از رفقا اینجاست اومدم به خاطر اون در حالیکه خودش خیلی کم بازی میکنه. اتک زن وار هم نیستن بدبختی مکس هستن ولی اتک زن نیستن. ۲ که میکنن به نظرم یک آخیش میگن
- جبران خلیل جبران
اون موقع ها که همه فاز کلش بودن منم نصب کردم و زیاد هم بازی میکردم اما با سخت تر شدن درس ها و.. دیگه کم کم بیخالش شدم و الا شاید دو روز یکبار یه سر میرم کلش اتک وار میزنم میام بیرون الان سه ماهه روی لول122موندمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی کلش رویال بنظرم بازی جذاب تری هس و بیشتر کلش رویال بازی میکنم اگه کلن کلش رویال خوب دارید بگین منم بیام کلی که الان توشم واقعا چرته
جدیدا هم تصمیم گرفتم وارد یه کاری بشم سرمایه خیلی کم میخاد ولی همون سرمایه کم رو هم ندارم fuc the money
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©