همون ggThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (03-22-2017),Mohammad.S (03-21-2017)
Russians's GGThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Potato
Amin_AssAssin (03-22-2017),Mohammad.S (03-21-2017)
هیچی هر سال روز اول عید کل تلفنای خونمون زنگ میزنن اونو میگم،...از بس خط ها شلوغ میشه فامیلامون همه شماره هارو حتی گوشی هارو امتحان میکنن که یکیش بگیره. خونمون شبیه میشه به این مرکز های پاسخگوییه تلفنی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر کن یه جا کار کنی که همش صدا زنگ تلفن میاد، البته فرق مخابرات اینه که پشت خط همه شاکین.....
Amin_AssAssin (03-22-2017)
اهنگ سرکوب یاس رو گوش کنید باحاله
آقا یه سوال واسه من پیش اومده
الان کسی که 30 اسفند به دنیا اومده تکلیف جشن تولداش چی میشه؟
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
erebor (03-21-2017)
میشه یک فروردین
erebor (03-21-2017)
ضمن تبریک سال نو به همه بچه ها.. اون یه بچه خاص هست که باید دوبله سوبله عیدی بگیرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عموی من با یکی از عمه هام اینطورینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر 4 سال یه بار یه جشن میگیریم
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Amin_AssAssin (03-22-2017),bayani (03-22-2017)
عجب شانسی داریم ما.. ساعت 4 صبح آپدیت الدر رو اومیدم ویرایش کردیم اوکی رو که زدم ارور 404 داد یعنی یه مین وقت هنگ بودم
حالا ایشاالله درست میشه. نکات اسکیل1 اضافه شده،بقیه رو هم درست میکنیم به زودی..
+ توضیحات کامل چرا یه هیرو یارتون هست و چرا دشمن. و..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Amin_AssAssin (03-23-2017),bayani (03-22-2017),favel (03-23-2017),Milad._.R (03-22-2017),Mohammad_ai69 (03-22-2017)
الان به شدت حس خوبی دارم و در پوست خودم نمیگنجم بعد از 10 باخت پشت سر هم بلاخره امروز طلسم این اکانت شکسته شد و دوباره افتادم رو دور برد و یه نفس راحتی کشیدم منبیا تو بگو الان چه حسی داری...
البته بازی اخری کم اعصاب خوردی نداشت...چه اونجاش که ریختن توی بیسمون و رکس زدن و ما هیچکدوم tp نداشتیم ( ) ، چه اون لحظه ای که همه تیم حریف رو کشتیم و من داشتم pa رو التماس میکردم که یه لحظه فارم توی جنگل رو ول کنه و حالا که هیچکی از حریف باقی نمونده بیا پوش بده ... یعنی لعنت به اون کسی که این ادم رو با دوتا اشنا کرد
Amin_AssAssin (03-23-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©