برای منم نمیشه فهمیدی به منم بگوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای منم نمیشه فهمیدی به منم بگوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خدا خیرت بده 30 ثانیه ای نقل قول کردی گفتم الان یکی اومده جواب دادهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باشه متوجه شدم حتما میگم
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اين تنظيمات رو انجام بدين.حالا بستگي به سيم كارتتون داره اون قسمت اخر.واسه من ايرانسل هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Potato
Amin_AssAssin (04-01-2017),Apdentist (03-29-2017),bayani (03-29-2017),erebor (03-29-2017),Viper (03-29-2017)
مرسی عزیزم لطف کردی،درست شد.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Amin_AssAssin (04-01-2017),erebor (03-29-2017)
این مشکل رو همه گوشیا ایفون هست، برو این مسیر: cellular data-->cellular data options-->cellular data network چنتا باکس هست، با فرض ایرانسل بودن سیمکارتتون APN قسمت cellular data رو به mtnirancell تغییر بدید، بعد برید اخرین قسمت و APN قسمت personal hotspot رو هم به همون mtnirancell تغییر بدید،برگردید عقب، یبار کلن ستینگز رو ببندید و دوباره باز کنید، باید درست شه مشکلتونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (04-01-2017)
https://www.dotabuff.com/matches/3085919442 1 1 ساعتو 30 دیقه گیم تینکر بودم
96K دمیج
بعله دیگه از بس اصاب آدمو خورد میکنن باید فقط فید داد (ولی توی نرمال فقط تا حالا رنک فید ندادم )
الان اسکور بنده 5409 ـه
500 تا توی 1 هفته بوست دادن با اسکور 5409 نمیدونید چه سوزی داره
Amin_AssAssin (04-01-2017),pishva (03-31-2017)
خوب گلسکی 8 هم معرفی شد و ظاهرش دقیقا شبیه طرح شماتیک لو رفته بود
به نظرم ظرفیت باتریش میتونست بهتر بشه و برای جبران شکست نوت سایز مینیمم این گوشی رو هم بزرگ زده.البته نسبت صفحه به گوشی خیلی خوبه و میشه گفت کلا در حد پرچمدار قبلی بنظر میرسه.
یه نکته دیگه هم تا یادم نرفته بگم که امروز نسخه بتا creator ویندوز 10 در دسترس قرار گرفت برای دانلود و نسخه نهایی هم 10 اپریل ریلیز میشه.این نسخه تغییرات بسیار زیادی داشته مخصوصا بهینه تر شدن حالت enhance gaming که میتونه توی اجرای بازی ها عملکرد بهتری داشته باشه.
ویرایش توسط bayani : 03-30-2017 در ساعت 09:57 AM
چقد فیلم گشت ارشاد2 باحاله
کلی خندیدم،چقد تیکه ها حمید فرخ نژاد باحاله ،حتما ببینیدش.
bayani (03-30-2017)
صرفا جهت خاطره بازی : https://www.youtube.com/watch?v=J5I-5eo_vDM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©