درس عبرت نمیگیری مگه؟ من بابام بم لینک بده نمیرم توش.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درس عبرت نمیگیری مگه؟ من بابام بم لینک بده نمیرم توش.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deadking (06-24-2015)
نه داداش ترید نکردم رفتم توی لینک فیک،( جعلی) دیگه خداییش دوتا بازی نمیکنم توی این هفته 4 بار اکانتام رو زدن.. یا خودم یوزر-پس دادم..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Deadking (06-24-2015)
:smile78:
GOD OF DOTA LOD
من فکر کنم حسابی کردن تو پاچم
به یه نفر ایمورتا مگنوس لونا اسون رو دادم
ایمورتال پوک و ست های
Fatal Blossom dp و
ست Warcog style1
وایتم Vestments of the Exiled Ronin jugg
از طرف گرفتم
تو پاچت که هیچ تو...
:smile11:
حالا اینارو ولش بیا یه سیگار کنت 6 بکش، به حرف دودش گوش کن همه چی از یادت میره.
GOD OF DOTA LOD
اهان یه ست 11 دلاری دراو رنجر هم گرفتم ازشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر کنم 25 دلار فقط ازش ست و ایتم گرفتم ایمورتا پوک رو نمیدونم چنده
ولی اگه خیلی ازم کنده چرا همه میگن این ایمورتال ها ارزونه ؟ توی روم ایران
بعد ایمورتالام معمولی بود گلدن نبود
اگه شما خیلی سرتون میشه لطفا بگید دقیق چقدر ضرر کردم
ایمورتال puck = حدود 0.20$ (اینو کرده تو پاچت 100%)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از مارکت استیم میتونی قیمتارو ببینی
ایمورتال های جدید هنوز تو مارکت نیومدن 1 سپتامبر میشه ترید کرد و میان تو مارکتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
WardeN (06-25-2015)
سلام
آقایون هر کسی که واسه ی من اکانتم رو پیدا کنه بهش پول یا آیتم میدم.
اکانت اصلا برام مهم نیست فقط چون مال برادر مرحومم برام مهمه و دیگر هیچ.
مرسی.
رحمان نیستش وگرنه ایشون اینکارو انجام میداد.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Deadking (06-25-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©