چند تا نکته داره
1= اون دوتا باز که توی برکت نوشتی!
2= این نکته نیست نمیدونم از خودم در آوردم! پایین 3 کاستم رفتی بعد یه practice دوباه 3 تا کاستم رفتی باز یه پرکتیس! (اینو من از کجا بهش رسیدم رو الله میدونه)
3= اون یه دونه وین که نکته نیست...
چند تا نکته داره
1= اون دوتا باز که توی برکت نوشتی!
2= این نکته نیست نمیدونم از خودم در آوردم! پایین 3 کاستم رفتی بعد یه practice دوباه 3 تا کاستم رفتی باز یه پرکتیس! (اینو من از کجا بهش رسیدم رو الله میدونه)
3= اون یه دونه وین که نکته نیست...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برو تو پروفایل دوتا اسمت رو به valve تغییر بده نکته دستت میاد.
خیلی ها میرن هنوز میراکل بازی های اخیرش کلاسیک رفتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بستگی داره ببینی گیمت چی میخواد
که کودوم متا رو براش بری
اگر هیروهای تانک سفت دارند کلاسیک برو
بشتابید به سوی دانلود که legend of zelda به طور کامل روی شبیه ساز Cemu قابل بازی کردن شد.
این نسخه جدید گرافیک بازی پشرفت زیادی کرده و عالی شده
اگر مشکل fps drop هم کسی داره توی reddit برای این نسخه shader گذاشتن که قفل فریم رو بر میداره.
عجب ضرری کنه nintendo
Amin_AssAssin (04-05-2017),UnHoLy666 (04-03-2017)
یه یادی هم بکنیم از دوست عزیزی که اینجا دیگه نمیاد،ولی توی اینستا لایو میزاره
@Soul Keeper
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Amin_AssAssin (04-05-2017)
دوستان من توی عید کلا خوابم به هم ریخت ...
شبا کامل بیدار بودم تا صبح , صبح میخوابیدم ...
الان خیلی خیلی حالم خرابه سرم درد میکنه خوابمم نمیاد !
چطوری تنظیم کنم؟ کسی به این مشکل بر خورده ؟
Amin_AssAssin (04-05-2017)
ورزش سنگین انجام بده مثل پیاده روی تند،بدنسازی و .. بعدش دوش آب گرم بگیر ،شام سبک بخور و بخواب.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ظهرش هم نخواب.
Amin_AssAssin (04-05-2017),amirehsan (04-05-2017),Slayer (04-04-2017)
نت رو یه جوری قطع کن که به راحتی نتونی وصل کنی ، آفلاین هم دوتا بازی نکن،قول میدم تا دو روز خوابی خخThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my Sony Xperia TX using Tapatalk
"I'm the beast of bedtime tales."
Amin_AssAssin (04-05-2017),Slayer (04-04-2017)
یه روز نخواب شب که شد شب بخوابThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (04-05-2017),Slayer (04-04-2017)
من الآن تو مرحله دوممThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه شب نخوابیدم میخوام شب بخوابم
[SIGPIC][/SIGPIC]
Amin_AssAssin (04-05-2017),TeNSai (04-04-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©