مگه بر اساس ای پی نیست ؟ اینجوری که شما میگی پس من اگر ای پیم کانادا باشه همه کانادایی ها باهام بیفتنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مگه بر اساس ای پی نیست ؟ اینجوری که شما میگی پس من اگر ای پیم کانادا باشه همه کانادایی ها باهام بیفتنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (04-07-2017)
Normal یا Rank؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که الآن نزدیک 2ماه با ایرانی نیوفتادم(بازیم کم شده اما کلا خیلی وقته تو بازیام ایرانی ندیدم
[SIGPIC][/SIGPIC]
بیشترین کیل و اسیست توی یک بازیم بوده تا الان فکر کنم
https://www.dotabuff.com/matches/3102198108
من اسپکترم...خیلی بازی دلچسبی بود...اونور ld و drow پیک کرده بودن من راحت اسپکتر لست پیک کردم. تا دقیقه 56 هم دو بار بیشتر نمرده بودم...ولی خب دیگه drow یاد گرفت با سیلورش پسیو منو از کار بندازه کره بُز.
ویرایش توسط fallofwinter : 04-07-2017 در ساعت 02:13 AM
آقا همونطور که خبردار شدید mass effect هم کرک شد
Rip Denouv Again
قاعدتا تنها راه تشخیص محل طرف باید آی پی باشه دیگه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیشب با ای پی دیگه ای رفتم بازم ایرانی انداختThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
@Mohammad_ai69 فکر کنم از IP static استفاده میکنن.
---------------------------------------------------------
فیلم 300 که توش فقط توهین به ایرانی شده رو تو یه سایت خارجی نقد میکردن ،یه ایرانی نوشته بود"درسته من ایرانی هستم ولی همه ی مردم ایران احمقن و ..."خلاصه 1000 تا فحش به مردم خودش داده بود (که لایق خانوادشه)تو اونوقت فکر کن با افرادی مثل این حیوون بخوایم پیشرفت کنیم.
ویرایش توسط Fery : 04-07-2017 در ساعت 03:37 PM
Amin_AssAssin (04-07-2017),erebor (04-07-2017),FCB (04-07-2017)
من جای شما بودم پوک رو ریپورت میکردم که دیواین نیاره d:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nani?!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که رو Origins تمومش کردم :دی
bayani (04-08-2017)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه...بیچاره خوب بازی کرد...برام مون شارد هم خرید :d
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©