"I'm the beast of bedtime tales."
Amin_AssAssin (04-12-2017),FCB (04-12-2017)
عجب کلا ی چیزیش میشه این بشر...رهبری باید بدونه حالا به داخل هم نمیشه اعتماد کرد
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Amin_AssAssin (04-12-2017),Hossein.IR (04-12-2017)
Amin_AssAssin (04-12-2017),Ecsprt (04-12-2017)
دوستان تا حالا کسی با لینوکس دوتا 2 پلی داده ؟
Amin_AssAssin (04-14-2017)
این احمدی نژاد همونیه که رهبر گفته بود نظرش به نظر من نزدیکه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه مقاله بود درباره ی مقایسه ی کودتای ترکیه و عواقبش و کارایی که یه نفر به اسم احمدی نژاد کرد و عواقب اون !
وقتی متن رو میخوندم نمیدوستم الان باید گریه کرد یا خنده !
نمیگم روحانی بد بود ولی مردم خیلی بیشتر انتظار داشتن !
چیزی خیلی ارزون نشد ولی تنها کاری که کرد این بود که حداقل چیزی هم گرون نشد ...
یه جوک هم درباره ی انتخابات ساخته بودند :
یه ضرب المثل چینی هست که میگه اگه میخوای یکی رو سیر کنی بهش ماهی بده
اگه میخوای یه عمر سیرش کنی بهش ماهی گیری یاد بده ...
یه ضرب المثل ایرانی هم هست میگه اگه میخوای یکی رو چند روزی سیر کنی بهش دزدی یاد بده !
اگه میخوای هفت جد آبادشو سیر کنی بهش رای بده !!
لااقل چیز یاد می گیرید چیز به درد بخور و خوب هم یاد نمی گیرید که.
ضرب المثل چینی (در صورت صحت) رو به ضرب المثل خود ساخته ایرانی ربط می دید که حرفتون رو تایید کنه؟
@Phant0m هیچکس تو این دنیا نمیتونه کسی رو قضاوت کنه. شما داری تهمت دزدی میزنی درحالیکه هنوز از خیلی چیزا خبر نداری دوست من
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Amin_AssAssin (04-14-2017),erebor (04-13-2017)
Linux اگه تونستی درایور گرافیکتو نصب کنی دوتا هم میتونی بازی کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[SIGPIC][/SIGPIC]
اینو خودم میدونم !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خواستم اگر کسی تست کرده چند سوال ازش کنم
خواهشا دوستان بحث انتخابات و س.ی.است توی این انجمن نکنید که زحمت چند سال من و دوستان در این سایت رو با ف.یلتر کردن به فاک بدین ، نخوای شرکت کنی حق خودته و اعتقادات و هرچی توی ذهنتون هست اینجا جای خوبی برای انتشارش نیست پس لطفا رعایت کنید.
از میلاد محمد fcb و پوریا ، می خوام که برخورد جدی کنید خودتون میدونید همه چیز الان کنترل میشه توی دوره اخیر
با تشکر از همکاری تمامی اعضای دوتاباز
Amin_AssAssin (04-14-2017),Apdentist (04-13-2017),Ecsprt (04-13-2017),Sharingan (04-13-2017)
یه مقدار سخته ولی میشه. فقط مثل ویندوز نیست دانلود کنی ران کنی و تموم. باید یکم مشقت و سختی بکشی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©