شنیدم این سیستم عامل از نظر نت و کانتکت حتی پینگ بهتره . خواستم ببینم اگر کسی استفاده کرده روی دوتا 2 چطوره بودهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شنیدم این سیستم عامل از نظر نت و کانتکت حتی پینگ بهتره . خواستم ببینم اگر کسی استفاده کرده روی دوتا 2 چطوره بودهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (04-14-2017)
دوستان فیلم فروشنده رو تازه دیدم،کسایی که دیدن نظرشون چی هست؟
تا قبل از اینکه این فیلم رو ببینم فک میکردم فیلم های اصغر فرهادی همشون به نوعی دارن،بدبختی های جامعه رو نشون میدن ولی با دیدن این فیلم مطمن شدم!شما نگاه کن همش بدبختی ،فقر،تجاوز،جوون های معتاد و .. فقط اینارو توی این فیلم نشون میده..
درسته کشورمون وضعش 100 درصد Okنیست،ولی در این حد هم داغون نیست،این همه نکته منفی در مقابل حتی یک نکته مثبت....
اونم توی این فیلمی که همه میدونن احتمال زیاد نماینده ایران هست برای جایزه های بازرگی مثل Golden .. و ..
باید دعا کنیم فیلم های ایشون معروف نشه،که نفهمن توی کشور ما چه خبره...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Amin_AssAssin (04-14-2017),erebor (04-13-2017),FCB (04-13-2017)
اگه از این فیلم ها نسازن که جایزه هایی مثل اسکار نمیگیرن.. به خاطر نشون دادن این بدبختی هاست که اونور حسابی تحویل میگیرنش والبته مشکلاتی که با رییس جمهور قبلی داشت... درباره فیلم هم بگم که اون پیرمرد توی فیلم واقعا چندتا نمونه واقعی داره که اینقدر توی جهان بزرگش کنیم
FCB (04-13-2017)
در مورد فیلم بگم شما سرتو کردی توی برف نمیبنی ! از اونیم که نشون داده بیچاره تریم بدبختریم کمی بگرد کمی تحقیق کن و ....
Amin_AssAssin (04-14-2017),A_W_Z_2 (04-13-2017),erebor (04-13-2017),Hooman.J (04-13-2017)
من نگفتم نیست فقط گفتم پیرمردهایی توی این سن که بوالهوس باشن خیلی خیلی کم هستن والبته من ندیدم
کسی هست از meepo script استفاده کنه
اصلا هنوز کار میکنه ؟ یه وقت بن نشیم
از کجا دالنود کنم؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteدر تایید حرف های این دو عزیز بخشی از حرف های مسعود ده نمکی در برنامه جهان آرا رو میزارم:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خندهدار است کسی با پول جریان سرمایه داری فیلم بسازد و در جشنوارههای خارجی بفرستد آن وقت برای گورخوابها پیام دهد. خندهدار میشود شما با پول پادشاه قطر و دخترش فیلم بسازید آنوقت در برابر این همه ظلم و جور در جهان سکوت کنی و در جاهایی که احتیاج است به نفع آن جریان وارد شوی پز روشنفکری بگیرید.زرشناس: آنوقت همان دولت نئولیبرال سرمایهدار و مسببین همین گورخوابی فیلم تو را به اسکار بدهد.دهنمکی: جالب است در همین قصه مصاحبه فرهادی با نشریه اسرائیلی، وقتی بحث پیوند دولت و ملتها شد، گفت ما از دولتها قطع امید کردیم و دل به ملتها بستهایم! تو چطور گورخواب را در مملکت خود میبینی، ولی حالا که پایت آن طرف باز شده کودکانی که زیر چرخ تانکها له میشوند را نمیبینی؟ چطور نمیتوانی مصداق آن کسی باشی که بهجای آن پیام دوپهلو از ظلم و بیعدالتی در دنیا حرف بزنی؟ برای اینکه اسم بچه خود را رستم میگذاریم و دیگر جرئت نداریم او را صدا بزنیم!
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Amin_AssAssin (04-14-2017),Apdentist (04-13-2017),erebor (04-13-2017),Mohammad_ai69 (04-13-2017),Viper (04-13-2017)
من 3تا توضیع گالی لینوس نصب کردم تو هیچکدومشون نشدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشکل درایور گرافیکی روی لینوکس خیلی وقته که هست که یکی از دلیل هایی که گیمینگ روی لینوکس پا نگرفته
[SIGPIC][/SIGPIC]
کلن برای بازی سمت لینوکس نروThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رفتم که میگم
[SIGPIC][/SIGPIC]
Amin_AssAssin (04-14-2017),Mohammad_ai69 (04-13-2017)
هروقت حوصلم سر میزه میام همه پستا رو تشکر میکنم میرم
alia76972 (04-15-2017),A_W_Z_2 (04-14-2017),Hossein.IR (04-14-2017),Mohammad_ai69 (04-14-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©