خدا رحمتش کنه غم از دست دادن عزیز خیلی سختهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خدا رحمتش کنه غم از دست دادن عزیز خیلی سختهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مگه میشه یکی اینقد خنگ باشه معلوم نیست داری چه غلطی میکنی هر روز میاد میگه یه اکانتمو دزدیدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کرم از خود درخته وگرنه مگه میشه هر روز یه اکانت ازت بزنن
اصلا سوال من اینه این لینک های فیک و پیدا میکنی تو؟
یه کاسه ای زیر نیم کاسه ات هست تو وگرنه کسی که 2 روز امده باشه ترید میدونه لینک مساویه دزدی
4بار در یک هفته واقعا مسخرست و دیگر هیچ...
ویرایش توسط unicorn : 06-25-2015 در ساعت 08:57 AM
آقا جان یه کم بفهم چی میگی کاسه ای زیر نیم کاسه چیم هست؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
مرسی محمد جان خدا رفتگان شما رو هم رحمت کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
این دفعه واقعا حرفه ای اکانتم زدن. طرف واسطه آورد عینا عکس-اسم mr.legendery یا سعید بود. بد بختی توی یاهو هم اون موقع سعید اف بود که بپرسم راسته یا دروغ.
Deadking (06-25-2015)
مال برادر مرحومت بود که گذاشتیش برا فروش ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deadking (06-25-2015)
نه نزاشتم برای فروش
واسطه گفت یوزر پس اینو بده برم ببینم اگه آیتم چیز بدر بخور داری ور دارم باو واسطه جعلی بود من فک کردم <mr.legendery خب طبیعتا به ایشون اعتماد داشتم.
Deadking (06-25-2015)
این بار بابام گفت اکانتتو بده نگاه کنم میگم واسطه رو خودم میارم میخوای بخواه نمیخوای remove.
بابا چه وضعی شده،ایرانیا فقط دزدی میکنن توی روماشون. والا ما به خودمون هم رحم نمیکنیم چه برسه به بقیه.
من نمیدونم چطور طرف میتونست دیروز جون مادرش قسم بده برای یه اکانتی که 100درصد من میتونم برش گردونم وای به خدا اون قسم میداد تن من می لرزید جلو روم قسم دروغ وای اونم جون مادرش..
ویرایش توسط Apdentist : 06-25-2015 در ساعت 01:38 PM
Deadking (06-25-2015)
از این فضا بیایم بیرون!
کاربرد صندوق عقب در کشور های مختلف
ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ: ﺟﻌﺒﻪ ﮐﻤﮏ ﻫﺎﯼ ﺍﻭﻟﯿﻪ، ﺯﻧﺠﯿﺮ ﭼﺮﺥ
ﺁﻟﻤﺎﻥ: ﭼﺮﺍﻍ ﺧﻄﺮ، ﮐﭙﺴﻮﻝ ﺿﺪ ﺁﺗﺶ، ﺯﻧﺠﯿﺮ ﭼﺮﺥ
ﺍﻧﮕﻠﯿﺲ: ﺟﻌﺒﻪ ﺍﺑﺰﺍﺭ، ﭼﺮﺍﻍ ﺧﻄﺮ
ﺍﯾﺮﺍﻥ: ﻗﻠﯿﻮﻥ، ﺯﻏﺎﻝ، ﻣﻨﻘﻞ، ﺑﺎﺩﺑﺰﻥ، ﯾﻪ ﭼﻤﺎﻕ ﻫﻢ ﻭﺍﺳﻪ ﺩﻋﻮﺍ…
ﯾﻪ ﻫﻤﭽﯿﻦ ﻣﺮﺩﻡ ﺩﻭﺭﺍﻧﺪﯾﺸﯽ ﺩﺍﺭﯾﻢ
Darktoheaven (06-25-2015)
میگم یه سوال چرا تعداد کاربرای فعال این سایت واقعا کم هستن؟ یعنی دوتا اینقد محبوبیتش در بین ایرانی ها کمه؟ سایت به این خوبی ،تابستون هم شده نه مسابقاتی-نه آموزشی نه ....
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©