This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (04-16-2017)
من خودم تا حالا سعی بر نصب گرافیک نکردم چون نمیخوام روش بازی کنم. ولی اصولا فک نکنم پیمگ و سرعت بع سیستم عامل ربطی داشته (در جواب آقا محمد) و این که شما هم رفتین توضیعی که اصولا برای مقاصدی مثل آزمون و خطا و هک و این چیزا استفاده میشه رو نصب کردین. حالا من خودم میرم یه امتحانی می کنم رو یه توزیع دیگه اگه شد مینویسم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش ما اونجا سوتی دادیم کالی لینوکس نه گنو لینکسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حواس نمیذارن برا آدم :d
اما خب اصن منطقی نیست وقتی ویندوز همه جوره داره گیمینگ ساپورت میکنه بریم دنبال لینوکس که نه توسعه دهنده های گرافیک بدرستی پشتیبانیش میکنن نه بازی سازا
درباره حرف آقا محمد هم منم فک نمیکنم ربطی به پینگ داشته باشه
ویرایش توسط Ecsprt : 04-14-2017 در ساعت 11:24 AM
[SIGPIC][/SIGPIC]
ubuntu linux نصب کنی احتمالا اجرا میکنه تبلیغ زیاد کرده بودن دوتا 2 ریبورن از ویندوز بهتر اجرا میکنه.
کالی برای تست امنیت (هک) معلومه هیچی اجرا نمیکنه.
راستی ویندوز 8/10 دیگه زدن به سیم آخر سیستم خاموش خود به خود روشن شد شروع کرد به دانلود کردن اپدیت ||||||| پیشنهاد میکنم موقع خواب سیم مودم رو دربیارید خوابید متوجه نمیشید سیستم روشن شده.
Amin_AssAssin (04-16-2017),FCB (04-15-2017)
وقتی anti mage بعد اینکه کلی طرفشو میگیرم و تیم ازش شاکی هستن که چرا کمک نمیکنه و منم میگم بذارین اخر بازی خودش جمع میکنه میاد aghanim جلو هیرو lc میره و دابل دوئل میده بهش ، چرا باید با من بدبخت این ادم ها بیفته خدایا . من چه گناهی کردم اخه
Amin_AssAssin (04-16-2017),FCB (04-15-2017)
من با همون Ubuntu امتحان کردم نشدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درواقع نشد اصن درایور گرافیک نصب کنم
بازی رو دانلود کردم اما اجرا نشد بخاطر درایور گرافیک و با هزار بدبختی هم نشد
[SIGPIC][/SIGPIC]
من شب زده بودم برا دانلود صب میبینم خاموش نشده خاموش کردم 5 دقیقه بعدش روشن شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (04-16-2017),A_W_Z_2 (04-15-2017)
آه در حال حاضر هیچ حسی مثل این نیست که توی کلش رسیده باشی به Legend League
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
کلش هم بازی خسته کننده ای شده اوایل همه نصب کردن خیلی فاز کلش همه جا بود ولی الان با تمسخر ازت میپرسن داری کلش بازی میکنی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بنظرم این سوپر سل کمپانی خوبی هس و به فکر همه ی پیلر هاشه و بازی رو سعی میکنه همیشه جذاب نگه داره اما دیگه یه وقت حس یه بازی از پیش ات پرید دیگه بر نمیگرده!
شما و اونایی ک میگن اینطوری فکر کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©