سینما چیه اصن
FCB (04-18-2017)
با چای میخورنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
A_W_Z_2 (04-18-2017)
comend conqurمنظورت هس؟(نمیدونم درست نشوتم یا نه)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه منظورت اینه که نسخه های زیادی اومده ازش
لعنت به رنک
https://www.dotabuff.com/matches/3125575155
خیلی زورم گرفت که اینو باختیم . من کونکا بودم . آیتمارو نیگا نکنین 3 تاست . یکیش ته بک پک بود 4 تا هم دیواین داشتم که 2 تاش دراپ شد با همت تیم اون 2 تا هم توی استش بود آوردم بای بک کردم زدیمشون باز ولی باختیم..........
بازی تا دقیقه 20 9v1 بود مین 50 , 60 تازه شد 3v7 !!!! خلاصه که خیلی حال داد ولی باختیم....
118k دمیج زدم
find match give me just suka blyatThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیه ریدن به نت شروع شد تا 2 ماه دیه . اخه اینم شد بدبختی . باید حتما توی نت ها بریین تا بتونن یکی رو انتخاب کنن ؟ خیلی زشته خیلی ......هر گو*ی توی این مملک... بکنن باید 1 ماه قبلش نت توش ریده بشه
من loading screen برای دوتا ساختم همه چیز خوب پیش رفته توی استیم ورک شاپ هم آپلود شده ولی الآن میگه حساب بانکیتو باید بدی و کشور ایران هم که تحریمه و بین کشورای مجاز برای حواله پول نیست،کسی میدونه باید چیکار کنم؟راهی هست؟
راهی نیست باید حساب بانکی خودت یا اشناهاتو بدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (04-19-2017)
نت من خوبه و fix هThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
it's ok , dont be mad
"I'm the beast of bedtime tales."
Amin_AssAssin (04-19-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©