[quote=immortal_farzin;30412]سلام . من یه آموزش آماده از کلينکز دارم . بفرستم؟.
و این آموزش مگنوس زیاده شاید یکم طول بکشه.
سلام . اگه تو اموزشا ببینی من اموزش کلینکز رو نوشتم
[quote=immortal_farzin;30412]سلام . من یه آموزش آماده از کلينکز دارم . بفرستم؟.
و این آموزش مگنوس زیاده شاید یکم طول بکشه.
سلام . اگه تو اموزشا ببینی من اموزش کلینکز رو نوشتم
[QUOTE=Mahdi-Void;30419]نه من گفتم حالا شاید آموزش قدیمی باشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my HTC One using Tapatalk
[QUOTE=IMMORTAL_FARZIN;30490]برو آموزش Mahdi-Void رو بخون ، اگه دیدی اونی که خودت قراره بفرستی باهاش فرق داره میتونه موثر باشه بفرستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my iPhone 8s Plus using Wonderful Dream
Mahdi-Void (08-01-2015)
Timbersaw
اموزش اینو یکی بزاره ناجور لازم دارم
[QUOTE=Mahdi-Void;30419]آموزش خوبی بود ولی داستان کمه . اونو می فرستم به شما خودتون کامل کنین.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[QUOTE=''iMM;30492]آموزشش خوب بود . داستان رو میفرستم تا خودش کاملش کنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my HTC One using Tapatalk
آموزش حتما نباید نوشتنی باشه ..... خاستی اد کن یادت بدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رفتم برا آموزش leshrac تا هفته دیگه آمادس
سلام آموزش مکنوس تموم شد حالا هرکی اگه به آموزش یکی از هیرو های زیر احتیاج پیدا کرد بگه :
undying.sand king. elder titan و blood seeker
ویرایش توسط IMMORTAL_FARZIN : 08-13-2015 در ساعت 12:35 PM
پست اول این بخش رو آپدیت کنین لطفا (یه سری آموزش ها نوشته شده ) چون آخرین آپدیت 2014
"I'm the beast of bedtime tales."
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©