با سلام
امروز آموزش یه هیروی Agility قدرتتمند که توی Team fight ها خیلی موثره و خیلی از هیرو هارو توی 1v1 میزنه
داستان :
Faceless Void بازدید کننده ای از Claszureme است ، حوزه ای خارج از زمان. زمان برای Faceless Void معنی ندارد بلکه راهی است برای خنثی کردن دشمنانش و کمک کردن به یارانش. بینش عمیق اون از گیتی ، کیفیت مقطع باعث شخصی شدن کارهای او شود به طوری که تنهایی میتواند تمامی دشمنان را نابود کند.
Darkterror, the Faceless Void From a place beyond time, and time beyond counting
نقاط قوت :
امکان miss شدن Attack های دشمن با اکسیل 2 شما فوق العاده بالاست
اگه Farm کرده باشید در Ultimate خودتون میتونید به راحتی Rampage بگیرید(اگه درست استفاده کنید ازش)
میتونید Lane های دیگه رو به راحتی gank کنید و بهشون کمک کنید
Hp و دمیج پایه خوب برای شروع بازی
نقاط ضعف :
اول بازی Attack Speed واقعا پایینی داره
نیاز شدید به ایتم
مانای کم
اگه گیر یه Silence یا Hp Remover یا Mana Burn بیوفته کارش ساختس
اسکیل ها :
اسکیل 1 : Time Walk
نکات :
Faceless Void هنگامی که در این اسکیل ه(در حال جا به جا شدنه) قابل Attack دادن نیست(invulnerable)
اسکیل 2 : Backtrack
نکات :
با ایتم Evasion جمع میشه(Stack میشه)
Backtrack دومین Effect اسکیل ها رو از بین نمی بره(مثل slow / stun)
هر گونه دمیج ای میتونه از بین بره به جز اسکیل هایی که Hp از بین میبرند
Backtrack در برابر True Strike ایتم Monkey King Bar کار میکنه(True Strike به ضربه ای میگن که Attack های شما Miss نمیشه و Monkey King Bar این قابلیت رو داره)
میتونه اسپل هایه (AoE(Point Target رو هم Miss کنه
اگه توسط هیروی Doom , Doom بشه این اسکیل از بین میره
اسکیل 3 : Time Lock
نکات :
Stun(فقط Stun) روی Magic Immune هم کار میکنه
به Skull Basher اضافه نمیشه(Stack نمیشه)
این اسکیل 2برابر به حریف دمیج میده اگه حریف تویه Ultimate شما باشه( 80 / 100 / 120 / 140)
و Ultimate شما : Chronosphere
نکات:
Disable روی Tower ها building و حریف ها و خودی ها کار میکنه
روی Courier ها جواب نمیده
وقتی توی Chronosphare هستید سرعت شما 1000 خواهد بود
خوده Faceless Void و Image های "FV"(چه دوست چه دشمن) توی Ultimate از بین نمیره
اگه Rubick این اسکیل رو به وجود بیاره خودش میتونه توی Ultimate با سرعت 1000 راه بره ولی Void با سرعت معمولی خودش راه میره
Rubick(حتی اگه Ultimate این هیرو توی اسکل های دزدیده شده باشه)تویه ultimate هیروی Void گیر میکنه
از به وجود اومدن درخت - کریپ - کریپ جنگل - Rune جلوگیری نمی کنه
ایتم گیری:
بالاخره قسمت مورد علاقه من یعنی ایتم گیری
یه برای اول بازی کافیه مگر اینکه گیره یه سری هیرو های سمج و Range افتادی میتونید یه tango دیگه بگیرید و برای اینکه بتونید با این Attack Speed افتضاحی که اول بازی دارید کریپ رو راحت بکشید
اول بازی بهتون یکم Agility میده پس 1دونه از اینا بگیرید و بعدش از Side shop توی lane خودتون به تبدیلش کنید
وقتی که farm کردید به سرعت بگیرید تا بتونید توی ultimate خودتون یه kill بگیرید و اسکیل 3 خودتون رو بیشتر بزنین و اگه باز هم دمیج کم اوردید رو بگیرید و به تبدیلش کنید
بعد از Farm کردن به قدر کافی و بالا بردن AS میتونید یکی از این 2 راه رو برید . بگیرید و به تبدیلش کنید یا یه بگیرید که Armor هم بده
وقتی دمیج شما به اندازه کافی رفت بالا میتونید یه بگیرید و بعد این ایتم یه بگیرید تا به Evasion اسکیل 2 شما اضافه بشه
اگه گیره یه حریفی که Evasion بالایی داره مثل Phantom Assassin افتادین اینو بگیرید
و اگه کامل Farm کردید به عنوان اخرین ایتم
ایتم های محبوب این هیرو :
اسکیل گیری :
روش مورد علاقه منه که خیلی جواب میده
یه دونه اسکیل 1 تا لول 12 بسه چون اولویت با اسکیل 3 شماست
بهترین دوستان(مچ ها) :
هر هیرویی که دشمن رو یه جا نگه داره تو شما بهش Attack بدید یا ultimate بزنید دوست شما حساب میشه
دشمنان :
همونطوری که گفتم هیرو های Silencer - Hp Remover - Disabler دشمنان شمان البته Mana Burn هارو هم نباید از بین برد
Morphling's Waveform and Faceless Void's Timewalk will now continue previously-commanded movement properly (should no longer double-back after using those abilities).
پنهان کننده: Balance Changelog
Base agility increased from 21 to 23.
Turn rate improved from 0.5 to 1.
6.80
Chronosphere cooldown reduced from 120/110/100 to 120/100/80.
You now have 1000 movement speed and phase while you are in Chronosphere.
به نظر من الویت با اسکیل 2 ه !!چرا؟؟
چون اول بازی ووید اینقدر اتک اسپید نداره بخواد همش Lock کنه
من خودم اول بازی بعد از گرفتن bots و poor man''s shield که تا لول 3 میگیرم
توی lane تا لول 7میمونم و به support هم میگم بمونه(اگه حریف توی lane بود)
بعدش تا لول 6 MoM رو میگیرم و اگه حریفی مونده بود توی lane با اون support و با ultimate خودم میکشمش
بعد این پول شما به مقداری رسیده که یه power treads بگیرید و بعدش دیگه میرید برای push و team fight
locked and loaded
به نظر من وقتی as و dp نداشته باشی یک ثانیه اضافه کار خاصی نمی کنه ولی حق با شماست
البته حرف شما درسته ولی باید به این نکته هم توجه کرد که FV یه Initiator ــه که میتونه تو یه محدوده نسبتاً وسیع همه رو گیر بندازه و تو این مدت هم تیمی هاش میتونن آسیب زیادی وارد کنن.
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !
داداش پستو آپدیت کن ................ فک کنم evasion توی آلتیمیتش کار میکنه ( قبلا PA رو بدون mkb توی آلتیمیت میخورد اما الان mkb نداشته باشه چه تو و چه بیرون آلتیمیت 50% اتک هاش miss میشه )
داداش پستو آپدیت کن ................ فک کنم evasion توی آلتیمیتش کار میکنه ( قبلا PA رو بدون mkb توی آلتیمیت میخورد اما الان mkb نداشته باشه چه تو و چه بیرون آلتیمیت 50% اتک هاش miss میشه )
اره فک کنم چون دیگه در رابطه با evasion چیزی براش نوشته نشده.