فقط ايتم Ghost scepter لازم داريم تا ديگه التيميت اين هيرو رو حس نكنيم
I'm juggernaut,Bitch!!
فقط ايتم Ghost scepter لازم داريم تا ديگه التيميت اين هيرو رو حس نكنيم
I'm juggernaut,Bitch!!
Four-Eyes (07-06-2014)
ممنون . ولی آیتم crit (نمیدونم شما بهش چی میگید) یکی از اصلی ترین آیتم هاش چون با 3 مچ میشه با 1 crit داغوون می کنه
Four-Eyes (07-06-2014)
بر عکسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اسکیل 3 شما همون دمیج ای که دارید رو 2برابر میکنه پس روی بالا بردن دمیج پایه هیرو تمرکز کن نه خریدن crystal یا دادن 5k برا deadalus
Mohammad_ai69 (07-04-2014)
bladedance با daedlus یا crystalis استک میشه ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
اسکیل 3 شماThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دمیج خودتون رو 2برابر میکنه
مثلا اگه دمیج شما 100 باشه 200 تا دمیج میده پس فکر نکنم ربطی به crystal یا dead داشته باشه
ولی در هر حال من حاضر نیستم با اسکیل 3 الکی پول برا dead خرج کنم چون اگه یه butterfly بگیرم بیشتر به کارم میاد
راستی، مهمترین دشمن این هیرو، هیروی Omniknight هست. چون آلتیمیت Juggernaut، فیزیکاله و آلتیمیت Omniknight کاری میکنه که هیروهای یار کنارش دمیج فیزیکال نخورن.
Meepwned!
Four-Eyes (07-06-2014),samdeloges (12-11-2015),رهی (07-06-2014)
عشقه جوگگگر! بهترین مچ از نظر من shadow shaman hast! میگیره طرفو راحت با blade fury میکشیش...
اقا تو توضیحات التی این هیرو نوشتی aghanim spectre!!
اتفاقا بهترین مچش بلاد سیکره
Four-Eyes (11-19-2014)
یادش بخیر ما هم یه زمان برا PA Deadelus میبستیم عینه خر Crit میزد فک کنم الان دیگه نمیشه ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©