سلام دوباره
Juggernaut یه هیرویی که با نیاز شدید به ایتم داره ولی وقتی Farm کنه دیگه نمیشه جلو ش رو گرفت(ج* میده حریف رو )
داستان هیرو :هیچکس صورت مخفی شده زیر ماسک Yurnero را ندیده، بعضی ها فکر میکنند که او حتی صورت ندارد. به دلیل هجوم و مخالفت علیه پادشاه فاسد از جزیره باستانی ماسک ها تبعید شد، تنبیهی که منجر به نجات زندگی اش شد. جزیره خیلی زود در شب جادوی انتقام زیر موج ها ناپدید شد. شجاعت و پشتکار Yurnero نتیجه تمرین های او می باشد. ابتکار ها و مهارت های او در شمشیربازی او را تبدیل به یک نیروی منهدم کننده تبدیل کرده است. او به گونه ای میجنگد که فکر میکند انگار پیروزی یک سرانجام از پیش تعیین شده است.
Yurnero, the Juggernaut
Last of my kind but first in this
نقش هیرو :
[آشنایی بانقش هیرو ها در دوتا 2]
نقاط قوت :
Hp پایه عالی
دمیج تقریبا خوب برای شروع بازی
MS پایه به نسبت هیرو های دیگه خوب
نقاط ضعف :
نیاز شدید به Mana
نیاز شدید به ایتم
اگه Disable بشه کارش ساخته س
اسکیل ها :اسکیل 1 : Blade Fury
نکات :
Juggernaut با سرعت معمولی خودش(منظورم سرعتیه که با boot دارید) حرکت میکنه
باعث میشه magic immune , jugg بشه
ممکنه در این اسکیل , صدا و انیمشن Attack معمولی jugg وقتی روی حریف کلیک میکنید شنیده بشه ولی دمیج نمیده و فقط خوده اسکیل شما دمیج میده
jugg با استفاده از این اسکیل silence میشه
روی magic immune ها کار نمیکنه اما همون normal attack ای که توی نکته 3 گفتم روی Tower ها و building ها و barracks ها اثر داره
شما میتونید از ایتم هاتون در هنگام blade fury استفاده کنید مثلا Town Portal Scroll
اسکیل 2 : Healing Ward
نکات :
به طور خلاصه و کلی 50% / 75% / 100% / 125% Hp شما رو برمیگردونه
میتونید کنترلش کنید
اگه یه Healing Ward دیگه هم اضافه بشه Stack(جمع) نمیشه
Unit های مکانیکی(Siege Creep ) ها رو Heal نمیده
میتونه توسط اسکیل 2 Pugna هدف گرفته بشه(Decrepify)
اسکیل 3 : Blade Dance
نکته خاصی نداره
و Ultimate شما : Omnislash
نکات :
هر پرش 200-225 تا دمیج میده و اگه هدف تنها باشه 600-675/1200-1350/1800-2025 دمیج میده و اگه Aghanim داشته باشید 1200-1350/1800-2025/2400-2700 دمیج میده
به سمت دشمنانی که Ethereal Blade روشون زده شده میپره ولی دمیج ای نمیده
اگه هدف نامریی بشه و هیچ دشمن دیگه ای هم نزدیک هدف نامریی شده نباشه omnislash از بین میره
Chronosphere هیروی void جلوی Ultimate شما رو نمیگیره
امکان داره Attack Critical هم بدید
اگه حریف Evasion داشته باشه پرش های شما miss نمیشه
اگه هدف قبل از پرش بعدی شما به شعاع 425 بره جلو با Force Staff که هر پرش 0.10 ثانیه طول میکشه Omnislash از بین میره
jugg میتونه با قدرت attack خودش Attack بده و میتونه buff ها و افکت های شانسی رو نیز استفاده کنه
هدف اول رو یه mini-stun میکنه
ایتم گیری :
شروع بازی :
و یه برای زنده نگه داشتن شما توی لاین و به دونه شک یه برای اینکه شما Mana افتضاحی در شروع بازی دارید
1کی به هر کدوم از Stats های شما اضافه میکنه که یکم مانای بیشتری خواهید داشت و ... که بعدش باید به یه تبدیل بشه
2تا که بهتون 6تا Agility بده و بعدش به یه تبدیلش کنید
اوایل بازی :
که همه میدونید برا چی و اگه رو نگرفتید بگریدش و اینم اگه نگرفتید بگیرید .
هم برای ایکه یکم Armor و Str بگیرید و بعدش به تبدیلش کنید
قبل اینکه به ایتم های دیگه برسید رو بگیرید
ایتم های وابسته به بازی :
کمک میکنه کیل بگیرید
بگیرید دیگه هیچکی تو ultimate شما دووم نمیاره و بعدش رو بگیرید
رو خودم زیاد نمیگیرم مگر اینکه Full Item شده باشم و اگه full item باشم به جای این اینو میگیرم
ایتم های محبوب که همه رو گفتم :
اسکیل گیری :
این محبوب ترین
اما خودم اصلا باهاش موافق نیستم چون اگه stats شما نره بالا به کار نمیاد
روشی که خودم استفاده میکنم و همیشه جواب میده برام
یه دلیل دیگه ای هم هست که من اینو میگم اونم اینه که اسکیل 2 شما heal میده و شما توی fight بعضی وقت ها فوق العاده بهش نیاز دارید مخصوصا اگه اونا blood seeker داشته باشن
بهترین دوستان(مچ ها) :
هر هیرویی که دشمن رو Slow و Stun کنه یه کلا یه جا نگه داره تا شما Blade Fury بزنین میشه مچ شما
دشمنان :
هرکی شما رو Silence کنه مثلا این بالا گیر blood بیوفتین میتونین وقتی روی شما ulti زد شما روش omnislash بزنین و حتی اگه شما رو Slience کرد با اون دمیج اضافه بزنینش ولی اگه ult نداشته باشید کارتون ساختس
توضیحات و معانی اصطلاحات استفاده شده در لغتنامه دوتابازمنابع هم که مثل همیشه : dota2wiki.com- Dotabuff.com
پنهان کننده: Update History
پنهان کننده: Balance Changelog
پنهان کننده: Wallpaper