attacker قبلا یه زمان بود ( سال 2013 ) فقط axe-kunka -pudge کلا فقط این 3 هیرو،99 درصد هم kunka پیک میداد،اونموقع ها براش 2 تا battlefury میخرید و build هم اونی که توی پست 1 ذکر شده،استفاده میکرد،الان خیلی عوض شده و تغییر زیاد کرده
attacker قبلا یه زمان بود ( سال 2013 ) فقط axe-kunka -pudge کلا فقط این 3 هیرو،99 درصد هم kunka پیک میداد،اونموقع ها براش 2 تا battlefury میخرید و build هم اونی که توی پست 1 ذکر شده،استفاده میکرد،الان خیلی عوض شده و تغییر زیاد کرده
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
آخه مگه سه تا دیواین رفتن الکیه؟؟ اومدیمو گنک شدین خب تیمتون کله میشه که!!
از این کارا نکنین دوتا کریتیکال و بتلفیوری کارخودشو میکنه!!!
اصن به من چه من که تاحالا دوبار بیشتر نشستم دیگم نمیشینم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
اگه از لول 3 و دگر و ترول بوت درست استفاده شه كسي نميتونه از شما بگيرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اين بيلد يه حالتيه كه شما جمعن يه اتك ميدين و برميگردين
واينميسين كه بزننتون
نگه داشتن ديواين براي Ember و Kunkka هم زياد سخت نيست
در ثاني ديواين واسه End Game هست و اگه شما درست بازي كنين با همين آيتم هاي اوليه هم ميتونين جم كنين بازيرو
Kunkka يه هيرويي هست كه يا به هيچ دردي نميخوره يا همرو به فنا ميده
ویرایش توسط Hooman.J : 05-14-2016 در ساعت 01:16 PM
Team Secret
amirehsan (01-14-2017),Apdentist (05-14-2016),samdeloges (05-14-2016)
یه هیرو های هستن به اسم اینویزیبل که ناکر قوی هستن مثل نیکس یا بونتی میدونید که؟؟؟
ساپورت خوب باید...
تو گیم پابلیک و رنک با کسایی که نمیشناسین اینجوری نمیشه ایتم بست قبول کنید
جلوی چشم خودم بونتی هانتره 5 هزار تا کریت کشید و بوچرو دو هیت کرد
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
دوستان چند تا ویدیو ( به زبان انگلیسی البته ) براتون گذاشتم در مورد این هیرو . دوستانی که انگلیسیشون تا حدی خوب هست میتونن استفاده کنن!
Amin_AssAssin (01-13-2017),amirehsan (01-14-2017),Milad._.R (12-02-2016),Sharingan (12-02-2016),smartmob (12-05-2016)
اولین دستی که با این هیرو بازی کردم 0/21 شدم سه دستم بن شدم
دست دوم برعکس دست اول حسابی پا گرفتم و دقیقه 40 دیدم خیلی فول آیتمم حوصلم داره سر میره بازیم داره وین میشه ، رفتم یهو 2 تا دیواین اوردم ، تاینی رو رفتم بزنم بلید میل زد به فنا رفتم همون دوتا دیواینو برداشت بازیو جمع کرد دوباره باختیم ولی چون سینگل درافت بود کسی ریپورت نکرد ولی همه میگفتن cyka و ی چیزای شبیه این
ازون موقس کلا این هیرو رو پیک نمیدم خیلی ازش بدم میاد
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم بلد نیستم . جزوه هیروهای متوسط رو به سخته.
ولی کلا کار هر خری نیست خرمن کوفتن
"I'm the beast of bedtime tales."
اویل بازی باید بیشتر رو اسپل هاش مانور داد تا قدرت اتکش...
واس همین هیرو سختیه ولی فول ایتمش 1 ضربه میزه 3 نفر میمیرن...
مهم اینه که اول بازی با تورنت و گوست شیپ بتونی کیل بگیری آیتم کریتیکال زود جمع کنی
اتفاقا زیاد هم سخت نی فقط باس یخوره قلق اش رو بفهمی توی لاین که کلا راحت این هیرو چون اسکیل 2داره توی تیم فایت ها هم چند ثانیه دیر تتر بیاین تا همه یه جا جمع شن شما هم اسکیل هاتو نو بزنین تا وقتی که التایمت و اسکیل یک و سه داره کشتنش هم کار سختیه فقط بدی این هیرو اینه که تک به تک و فیس تو فیس جلو هیرویی دوم نمیاره
برعکس strength بودنش از خیلی هیروهای agility و حتی intelligence گوشت تره . مثلا از ursa و ogre magi گوشت تره...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©