با سلام
به سلامتی دهمین آموزش آموزش هیروی OD که مورد علاقه خودم هست رو گزاشتم البته نوشنش اسونه چون تو gamepedia نکته خاصی درباره اسکیل هاش نیست
داستان : عضوی از نژاد بالامقام و مقتدر , Harbinger(مخرب یا اسم دیگه OD) دور و اطراف دنیای خالی پرسه میزند , تنها نگهبان بازمانده از پادگانی در انتهای جهان!تشکیل شده از تکه های بریده شده کریستال در این دنیای خارجی , همیشه در حال خدمت , او سالیانه سال به آسمان ها چشم دوخته است , مراقبه کوچکترین حرکتی ماورای ستاره ها در شب های بی انتها! حک شده در اعماق تار و پود هوش او , الگوی همسانی نسبت به یک پیشگویی وجود دارد , موسیقی تاریکی که به وجود داشتن شیاطینی , ماورای چارچوب این هستی اشاره دارد , که توجه خود را به این دنیا معطوف میکنند! با معطوف کردن بیشتر توجهش نسبت به وظیفه ای که دارد , Outworld Devourer توجه خیلی کمی به اتفاقات نزدیک به خورشید داشت. اما در نهایت فریاد های باستانیان و همچنین احساس ترس روز افزونی که از درون و بیرون داشت , او را وادار به پرواز به سمت خورشید و سیاره های در جنگ فرستاد. جایگاه خود هاربینجر در پیشگویی ها غیر قابل انکار است , بعضی ها اون رو نشانه ی شروع گرفتاری ها و مشکلات میدانند , اما حضور او به تنهایی به اندازه ی کافی مشکل ساز است
Harbinger, the Outworld Devourer I have solid intelligence on what is to come
Hp خوب برای شروع بازی(و یکم بالاس برای یه هیروی Int)
دمیج پایه خوب
سرعت حرکت پایه خوب(315)
با اسکیل هاش دمیج بالایی میده
Int میدزده و اول بازی میتونه کل مانای یه هیرو رو از بین ببره
اسم باحالی داره
نقاط ضعف :
silence بشه کارش تمومه چه برسه به Disable
بدون اسکیل هاش هیچکارس
نیاز به یه سری ایتم داره که Mana regen اش رو بالا ببره
اسکیل ها :
اسکیل 1 : Arcane Orb
نکات :
دمیج با مقدار مانای خوده OD حساب میشه
مسلما روی magic immune اثر نداره
اسکیل 2 : Astral Imprisonment
نکات :
اگه روی خودی زده بشه Int دزدیده نمیشه
کسایی که گیر افتادن مخفی ان و غیر قابل حمله(invulnerable) فقط Ultimate شما روی اونا کار میکنه کامنت -disablehelp باعث میشه OD نتونه این اسکیل رو روی شما بزنه Channel هارو از بین میبره
اگه یه بار Int بدزدید و قبل از بین رفتن اون buff یه بار دیگه بدزدید Stack میشه به نوعی(توی افکت های خاص منظورم اینه که هر بار میزنین روی Stats bar یه buff جدید به وجود میاد)
اسکیل 3 : Essence Aura
نکات :
فقط به اسکیل ها این شانس رو میده نه ایتم ها
و Ultimate شما : Sanity's Eclipse.
نکات :
روی Magic immune ها کار نمیکنه
ایتم گیری:
یه سری توضیحات درباره ایتم ها :
خیلی کمک میکنه چون هم به شما Int میده که به کار اسکیل 1 میاد و ...
خیلی کمک میکنه کیل بگیرید و این که اگه رو Int بزارید خیلی کمک میکنه به دمیج شما بازم
خودم میگیرمش چون مشکل مانای شما رو از بین میبره و خیلی راحت کیل میگیرید
دشمن رو خیلی Slow میکنه و به شما یه مقدار فرصت برای Attack میده
میخواین یه Team fight رو بگیرید؟ بهترین گزینه برای شماست ارسال رایگان به تمام قسمت های مپ
اگه یه هیروی سمج و خیلی قدرتمند حریف شما شد چی؟ این خوبه اینم ارسالش رایگانه
که هم Slow میکنه هم دمیج میده ولی شاید باورتون نشه من تو این 3سال دوتا 2 فقط 1-2 بار این ایتم رو خریدم
یه اسکیل زن حریف شماست؟ما این رو به شما پیشنهاد میکنیم .
این رو خودم میگیرم بعضی وقت ها به درد میخوره
aw تقریبا یادم رفت life saver شما اینجاست
رو اخر سر بگیرید
اینم یه سری ایتم که player ها زیاد خریدن
(چیز خاصی درباره شروع بازی - اوایل بازی نبود بخاطر همین فقط یه سری توضیح نوشتم)
روش اسکیل گیری :
2-3 ش رو سریع آپ میکنه تا مشکل ماناش رو حل کنه و اسکیل 1 رو اسپم کنه
بهترین دوستان(مچ ها) :
اینا دشمن رو Slow میکنن یا جلوشون رو میگرن شما حمله کنین
حریف ها :
این ها دمیج خیلی زیادی به شما وارد میکنن یا شما رو slience - stun میکنن
Fixed the following spells being castable on magic immune allies: Nightmare, Frost Armor, Nature's Guise, Holy Persuasion, Decrepify, Astral Imprisonment, Shadow Word and X Marks The Spot.
Fixed each Astral Imprisonment instance refreshing the duration instead of stacking independently.
Fixed subsequent Astral Imprisonment casts on the same target not increasing your mana pool (as a result of bonus int, only your damage was increasing).
Fixed Astral Imprisonment bonus intelligence disappearing once the target dies.
Fixed Astral Imprisonment counter from being dispelled/forgotten.
Fixed Voodoo Restoration toggle proccing Essense Aura (could exploit to go to full mana).
Fixed Mekansm not healing you if it activated right after you come out of Astral Imprisonment.
Fixed Sanity's eclipse not hitting a unit that is affected by Astral Imprisonment.
این تمام چیزی بود که میتونستم از gamepedia - dotabuff بیرون بکشم
ولی احتمالا تا 3-4 روز اموزش نزارم چون بعد این 10 تا یکم خسته شدم از نوشتن ولی بعد این 3-4 روز با necrophos برمیگردم
یکی از اصلی ترین حریف هاش که می تونه OD رو عملا پشم کنه Doom هست. (اضافه کنید لطفا)
بعدش داداش این Morph کجاش مچ خوبی می تونه باشه براش؟
doom حریف اکثر هیرو ها هست با اون ultimate ش اینو دیگه اکثرا میدونن
در مورد morph هم dotabuff برداشتم که DB همیشه چیز های بی ربط میزاره دگ
میخواستم فیکسشون کنم مثل zues ولی خیلی زیاد میشد
از این به بعد
به نظرم ایتم های mana reg به دردش نمی خورن... چون اگه لول 3 اش پر باشه و لول 1 ام همیشه فعال باشه اصلا یه خورده هم ماناش کم نمیشه....البته رفرش یه داستان دیگس... خدایی جواب میده با اون ulti شاخ OD
من خودم بعد ایتم های اولیه و force میرم واسه Rod of Atos اینجوری لول یکش خیلی شاخ میشه ulti هم همینطور...دیگه هیرو های اگیلیتی رو قشنگ کاری باهاشون میکنه که خاک انداز لازم میشن بعدشم میرم واسه shiva چون هم اینتلیجنس فوق العاده میده هم یه خورده این OD یه سوسولو سفت می کنه...