این هیرو یک هیروی intlegence rage است که با اسپل هاش میتونه همه حریفاشو از پا در بیاره و ...
داستان هیرو:rhast از جادوگر ترول ها توسط جادوی سیاه آموزش دید، وقتی جنگ بین نگهبانان life tree (درخت زندگی) و نیرو های اهریمنی شروع شد، rhasta که بعد ها شکارچی سایه ها نام گرفت با نگهبانان متحد شد تا نیرو ها ی اهریمنی را برای همیشه شکست دهد. در هنگام آموزش او به قدری باهوش بود که از استادش در زمینه ی احضار پایه های مارگونه، در بند کردندشمنان برای مدت کوتاهی و زدن اشعه های آسیب رسان نوری به چندین دشمن پیشی گرفت.
Rhasta, the Shadow Shaman I am the intermediary between life and death."
نکات:
پوش عالی
تاور زدن با اسکیل 6
اسکیل های هماهنگ
یکی از بهترین ساپورت ها
استرنج کم و نرم بودن
باید یکی باهاش باشه
نیاز شدید به ایتم و مانا
اسکیل ها:
نکته:
پس از برخورد به نفر اول تا 1000 رنجمیتواند به نفر دوم اصابت کند
نکات:
ایلوزن ها را از بین میبرد
مومنت اسپید در حالت مرغ به 100 میرسد
اگر مرغ از ایتم یا اسکیلی که به او سرعت میدهد استفاده کند با ان مخلوط میشود مثلا: اگر ایتمی داشته باشد که به او 50 مومنت اسپید میدهد 100+50=150 میشود
در حلت مرغ damage block , evasion از بین میرود
نکات:
حریف رو به طور کامل دیزیبل میکند
بشترین دمج ممکن : 112/140/172/200
نکات:
وقتی مارها 100% دمج میدهند که رنج50/75/85 باشند که بیشترین دمج 400 تا 450 / 550 تا 600 /700 تا 750 با اقانیم :850 تا 900/ 1050 تا 1100/ 1250 تا 1300
وقتی مارها 40% دمج میدهند که در رنج70/100/110 باشند که بیشترین دمج 160 تا 180/ 220 تا 240/ 280 تا 300 با اقانیم: 340 تا 360/ 380 تا 400/ 500 تا 520
وقتی مار ها 20% دمج میدهند که در رنج 150/200/220 باشند که بیشترین دمج 80 تا 90/ 110 تا 120/ 140 تا 150 با اقانیم:170 تا 180/190 تا 200/ 250 تا 260
مار ها روشان را به دام نمی اندازند
منظور از دام:
وقتی اسکیل 6 را دقیقا بر روی سر حریف بزنید و حریف بین انها گیر کند را دام میگویند
اسکیل گیری:
چون:
اول بازی به پوش سریع نیاز دارید پس اسکیل 1 را اپ کنید
2و3 را هم 1بار تا کار شما راه بیوفتد
اخر بازی کم 3 را بگیرید تا با کمک دوستانتان کیل بگیرید
و...
ایتم بندی:
اول بازی 1 تا مانا کم نیارید و 1 تا هیلتان را پر کنید و 3 تا بگیرید و برید توی لاین
1 تا استرنجتان زیاد بشود و کم نیارید و هم بگیرید تا سرعتتان هم تامین بشود
بعد را به تبدیل کنید تا مانا کم نیارید در مواقع ضروری از این استفاده کنید
بدون که اصلا 6 این هیرو معنی نداره. اینو بگیرید تا کیل گرفتن و تاور زدن برایتان راحت تر بشود
هم برای جلو گیری از فرار دشمن هم خوبه مانای شما رو هم تامین میکنه
و مهم ترین ایتم این هبرو یعنی که راحت 2 بار 6کنید و روشان را تکی بزنید
Aghanim's Scepter version of Mass Serpent Wards no longer increases ward count. Instead, the damage of the wards is increased to match previous damage output.
خوب بود .
یکی از هیروهای مورد علاقه خودم . تا حالا باهاش باخت هم نداشتم . 8/0
بازم میگم بهتره هیروهای هماهنگ رو از دوتاباف نگیرین . بهترین مچ های این هیرو هیروهایی هستن که به نوعی نیاز دارن حریف جایی وایساده باشه اینا بیان بزنن
ursa - troll warlord - tiny و هزاران هزار جوایز نقدی دیگر با اکثر هیروهای اتکر مچ میشه .
تخصص این هیرو هم trilane هست .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
کلا هیرو باحالیه بیشتر وفتی پیک میشه که تیم بخواد سریع پوش بده. با DP خیلی خوب مچه راحت تاور و روشان رو میشه انداخت.یکی از لذت بخش ترین کارها هم زدن وارد روی حریفه که گیر کنه بینشون :d خیلی حال میده
سلام من تازه واردم و در حال یادگیریم.
بهترین هیرو تو سطح من چیخ نظر بدید.
و لطفا چند تا آیتم دفاع و اتک خوب برای هیروی :
shadow shaman
میخوام و اگه ریپلی از یه بازی خوب با این هیرو هست به من بدید ممنون.
کاربرای با تجربه اییم تو سایت هست که میتونی ازشون سوال کنی من خوذم ss باز نیستم نمیدونم
هیرو هم که نمیشه گفت چ هیرویی در سطح تو هست! با همه میشه میشه بازی کنی فقط بعضی هیروها هستن که سختن از هرکی خوشت اومد باهاش یاد بگیر فقط با sniper و viper بازی نکن
به نظرم troll warlord یا drow ranger خوبه
ویرایش توسط Soul Keeper : 02-07-2015 در ساعت 04:25 AM
سلام من تازه واردم و در حال یادگیریم.
بهترین هیرو تو سطح من چیخ نظر بدید.
و لطفا چند تا آیتم دفاع و اتک خوب برای هیروی :
shadow shaman
میخوام و اگه ریپلی از یه بازی خوب با این هیرو هست به من بدید ممنون.
Ss نقشش تو بازی Supp هستش و ایتم هایی مثل blink - force staff - refresher - aghanim براش خوبن.
برای player های جدید هم hero هایی مثل viper - huskar - drow - sniper اینا خوبن ولی پیشنهاد میکنم riki بر نداری چون که تو بازی کلی چرت و پرت به ادم میگن.
Ss نقشش تو بازی Supp هستش و ایتم هایی مثل blink - force staff - refresher - aghanim براش خوبن.
برای player های جدید هم hero هایی مثل viper - huskar - drow - sniper اینا خوبن ولی پیشنهاد میکنم riki بر نداری چون که تو بازی کلی چرت و پرت به ادم میگن.
اینو راست میگه riki بازی نکن همین دیروز هم یه ریکی تو تیممون بود بیچاره ریپورتش کردن میگفتن چون ریکی داری بازی میکنی ریپورتی :/