قدرت خرید سیستم نداریم این روزها !! یه گرافیک 2 تومن .........................
قدرت خرید سیستم نداریم این روزها !! یه گرافیک 2 تومن .........................
Dav1d (01-04-2015)
پول 5 ماه حقوق یک کارمند که شرافت مندانه کار کنه و هیچی نخوره و حتی هوا هم تنفس نکنه ، میتونه برا بچش یه سیستم بگیره . ای خدا....
تو ایران کارمند بودن فایده نداره چون کسی که باید هوای کارمند رو داشته باشه دولتِ که اونم هیچی... اینجا فقط باید شغل آزاد داشته باشی تا هر چند وقت یه بار که ارزش پول کشور نصف شد تو هم قیمت هاتو 2 برابر کنی جبران شهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
حاجی اگه میتونی سایت خوب معرفی کن که همرو داشته باشه چون آشنا هم ندارم میترسم سرم کلاه بره ........ گرافیک هم همون 970 بر میدارم ........ اسمبل هم بلد نیستم باید چیکار کنم ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینجا باید اختلاس(اختلاص) کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط رهی : 01-05-2015 در ساعت 07:34 PM
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
سلام من مدتی هست که با لپ تاب دوتا 2 بازی میکنم اما الان با مشکلاتی روبرو شدم و میخوام یک کیس بخرم تا راحت تر بازی کنم !
یک کیس خوب میخواستم بهم معرفی کنید که بتونم دوتا 2 رو خوب بازی کنم همین نه بیشتر !
قیمت هم تا 2 میلیون تومان باشه ممنون
سلام
من gpu گرافیکم پایینه و سیستمم دوتا 2 رو تو کیفیت 1280 *800 میکشه . گرافیک تا قیمت 500 تا 600 تومن چی قویتره ؟ سیستمم amd یه چیزی که باهاش همخونی داشته باشه میخوام
راهنمایی میکنید
هیرو رو دستش نمیاد INVOKER
شما فقط کیس میخواید یا مانیتور کیبورد و اسپیکر هم لازمه؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون گفتید لپ تاب دارید برام سوال شود که مانیتور و بقیه چیز ها جی.
مشخصات سیستم فعلی رو ذکر کنید اول تا ببینم چی میشه روش سوار کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط ATER : 01-08-2015 در ساعت 05:00 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Mohammad_ai69 (01-08-2015)
مشخصات سیستم فعلی رو ذکر کنید اول تا ببینم چی میشه روش سوار کرد.[/QUOTE]
cpu : Amd fx 8350 eight core 4.00 GHz
motherboard : ASUS MSA 97 Le
graphic : geforce GT 610
رمم ننوشتم نیازی نیست
هیرو رو دستش نمیاد INVOKER
cpu : Amd fx 8350 eight core 4.00 GHzThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
motherboard : ASUS MSA 97 Le
graphic : geforce GT 610
رمم ننوشتم نیازی نیست [/QUOTE]
Zotac GTX 750 TI با قیمت 550 تومن اگر پاورت 500 به بالا باشه جواب میده. رم هم کمکم باید 6 گیگ باشه که گلوگاه نکنه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Amir_Invok3r (01-08-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©