دسته دوم بگیره 1300 میتونه خوب باشه . من لپ تاپ رو دادم 1 تومن دوتا 2 رو رو اخرین تنظیمات میاورد
دسته دوم بگیره 1300 میتونه خوب باشه . من لپ تاپ رو دادم 1 تومن دوتا 2 رو رو اخرین تنظیمات میاورد
reza (11-22-2015)
سلام، ببخشید من چند وقیته که لپ تاپ رو فروختم و میخوام این لپتاپ رو بگیرم :
مشخصات و قیمت روز خرید و فروش لپ تاپ ایسوس X552MD Laptop ASUS X552MD | ASUS X552MD | Intel® Pentium | 2.16~2.66 | 4.0 | 500 | 15.6" | GeForce® 820M | 2.4 | 8946 | کیمیا آنلاین | Kimia Online
بیشتر برای بازی دوتا۲ و کال اف هشت و مورتال کمبت و این دسته بازی ها میخوام. اگه میشه یه مشاوره در این زمینه بدید بسیار ممنونم♥
اگه مشکلی در زمینه تایپ و فونت وجود داشت معذرت میخوام چون لپتاپ نداشتم با گوشی اومدم انجمن
این لپتاپ فقط میتونه Dota 2 اجرا کنه و بازی های دیگه مثل Cod و mortal و.. رو با کم تنظیمات هم شاید نتونه اجرا کنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این رو 10 بار گفتم 100 دیگه میگم لپتاپ وسیله ای برای بازی نیست پس انتظار اجرا بازی اصلا ازش نداشته باشید مگر این که لپتاپ های گیمینگی بخریدی که بالای 4 تومن قیمت دارن.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
reza (11-21-2015)
من یه لپتاپ پیشنهاد میدم نمیدونم میخواین انقدر خرج کنین یا نه ولی مشخصاتش نسبت به قیمتش خوبه
Z5170 Lenovo
reza (11-21-2015)
با تشکر از راهنماییتون اقای ater میدونم که لپتاپ برای گیم زیاد مناسب نیست، فقط اگه میشه از بین دوتا لپتاپ زیر یکی رو پیشنهاد بدین که بگیرم هر کدوم که از نظر خودتون بهتره و اگه بجای من بودین میگرفتین :
MSI CX61 3560M 4GB 500GB 2GB لپ تاپ ام اس آی CX61 2PC
مشخصات و قیمت روز خرید و فروش لپ تاپ ایسوس X552MD Laptop ASUS X552MD | ASUS X552MD | Intel® Pentium | 2.16~2.66 | 4.0 | 500 | 15.6" | GeForce® 820M | 2.4 | 8946 | کیمیا آنلاین | Kimia Online
مدل ایسوس بهتر هست.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
reza (11-22-2015)
آقا توی کلاسمون یکی از دوستام میخواد کامپیوتر بگیره ( فقطط کیس ) و میخواد بازی های جدید روش بریزه ( cod : black ops3 .... ) خب حالا مشاوره خواسته که واسه ی کیس چیا بگیره ؟
بودجشم 2.5 میلیونه . دقت کنید فقط کیس و قطعات داخل کیس بقیه چیزارو داره . من هنوز شیفته ی ذهن اون دوستمم که به یارو گفت واسه کارت گرافیک gtx 950 بگیر ( کل بودجشو بده 950 بقیه کامپیوترو میخواد با قوطی پلاستیک سره هم کنه آخه ) :imtwitchingplz:
670 تومنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستتون خوب ذهنی داره من باهاش موافقم
اگه میخاد تو نسل 8 دووم بیاره کارت خوبیه.
من فکر کردم 800-900 تومنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اونوقت میشه شما یه کیس با گرافیک همین 950 gtx پیشنهاد بدی که مشکلی پیش نیاد و قطعاتش هماهنگ بشه ؟ البته با بودجه ی خوده طرف هم هماهنگ باشه ( 2.5 میلیون )
فکر کنم کم باشه پولش ، گرافیک بالا مادربرد خوب رم خوب و.... می خواد من کیس خالیم شد 3800 ، اول خرج کردم که هر دقیقه نخواد عوض کنم قطعاتو . power نقش اصلی رو ایفا میکنه خیلی روش دقت کنید
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©